PERSBERICHT – Online natuurwinkel voor dieren EKO4petz maakt zich op voor drukke feestdagen

Edgard en Cooper kerstmenu voor honden - eko4petz.nlDe feestdagen worden door velen gevierd met lekker eten, gezelligheid en mooie cadeaus. Ook voor huisdieren worden de feestdagen steeds populairder. De vraag naar kerstproducten voor honden, katten en konijnen groeide de afgelopen jaren explosief. EKO4petz, leverancier van originele kerstpakketten voor huisdieren, verwacht een drukke periode.

Adventskalender voor je hond
Samen met je trouwe viervoeter op een verantwoorde manier aftellen tot Kerst. Hoe leuk is dat? De Pummel de Eenhoorn adventskalender bevat lekkere en gezonde hondenkoekjes die met liefde zijn gebakken. Start op 1 december met het eerste koekje en maak tot Kerstmis elke dag een nieuw vakje open. De koekjes zijn vrij van gluten, tarwe, suiker, graan, conserveermiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Ze zijn geschikt voor elke hond, ook voor gevoelige honden. De adventskalender is in een beperkte oplage verkrijgbaar voor € 17,50.

Kerstpakket voor huisdieren
Het ontvangen van een kerstpakket is altijd weer een leuk moment. Dat geldt natuurlijk ook voor je hond of kat. Het kerstpakket van EKO4petz zit bomvol met smakelijke hapjes, leuke kerstspeeltjes, snacks en hier en daar een extra verrassing voor je huisdier. Uiteraard zijn de producten 100% natuurlijk. De kerstpakketten zijn verkrijgbaar voor honden, allergische honden en katten. Omdat de kerstpakketten voor honden en katten vorig jaar al ruim voor Kerst uitverkocht waren, worden er dit jaar extra veel pakketten gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 25.

In stijl aan het kerstdiner
Hoe leuk is het als ook je huisdier in stijl aan het kerstdiner verschijnt? Met de Bow tie set is dat geen enkel probleem. Deze set van twee rode vlinderdassen zorgt ervoor dat je hond of kat er op beide Kerstdagen extra feestelijk uit ziet. En wanneer je hond dan toch al met zijn vlinderdas aan tafel zit, schotel je hem natuurlijk wel een overheerlijk kerstmenu voor. Het kerstmenu van Edgard & Cooper bevat een gestoomde maaltijd van hert, Brusselse spruiten en spekjes. Dat wordt genieten deze Kerst!

Over EKO4petz
Wie zijn huisdier op bewuste wijze wil verzorgen is bij EKO4petz aan het juiste adres. EKO4petz is de enige online natuurwinkel voor dieren. Het assortiment bestaat uit duurzame en eerlijke producten voor huisdieren. Wat je hier niet vindt zijn producten waarbij dierenleed komt kijken. Door de groene bedrijfsvoering en omdat een deel van de winst gedoneerd wordt aan goede doelen draagt EKO4petz zelf ook een steentje bij aan een betere aarde. Bekijk het volledige assortiment op www.eko4petz.nl. Kiezen voor ecologische producten voor huisdieren, verkleint de ecologische pootafdruk op de aarde!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.