PERSBERICHT – Onbezorgd genieten in de regen met de hippe collectie van CeLaVi

Onbezorgd genieten in de regen met de hippe collectie van CeLaViUV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Maar wist je dat het bedrijf meer te bieden heeft dan enkel zomerse producten? UV-Fashions vertegenwoordigt sinds kort ook het merk CeLaVi, dat een nieuwe collectie regenkleding op de markt heeft gebracht. Daardoor geniet je vrijwel het hele jaar door veilig en onbezorgd van de buitenlucht!

Het Deense merk CeLaVi laat zien dat het dragen van regenkleding weer helemaal hip is. Het merk voorziet het klassieke regenpak van een compleet nieuwe look! Mix en match je outfit bij elkaar door het combineren van de vrolijke laarzen en pakken. CeLaVi zorgt ervoor dat het dragen van regenkleding een aangename mix kan zijn van de minimalistische look met een speels kleurrijk randje. Het uitgebreide assortiment is verkrijgbaar in maat 74 tot 176 en wordt door UV-Fashions verkocht via Bol.com.

Reflecterende regenpakken
Of je nu jong of oud bent: de frisse buitenlucht maakt je scherper en energieker. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat kinderen het koud krijgen of natregenen. Met de kleding van CeLaVi is daar gelukkig nooit sprake van. De regenpakken van dit merk zijn namelijk compleet waterdicht en windresistent. Daarnaast zijn kinderen altijd goed zichtbaar in het donker, omdat er aan de voor- en achterkant van de pakken speciale reflectoren zijn bevestigd. De collectie bestaat uit een aantal opvallende kleuren, waaronder blauw, roze en groen.

Kleurrijke regenlaarzen
De producten van CeLaVi staan bekend om hun hoge kwaliteit. Zo hebben kinderen dankzij de stevige regenlaarzen van dit merk nooit meer van last van natte voeten. Ideaal wanneer je met het gezin bijvoorbeeld een winterse wandeling maakt langs modderige wegen. Bovendien zien de regenlaarzen er ook nog eens hartstikke stoer uit. Bij UV-Fashions vind je onder andere gele, rode en zwarte exemplaren waar kinderen ongetwijfeld trots op rondlopen en heerlijk mee in de plassen kunnen stampen!

Handige regenbroeken
Dankzij de regenbroeken van CeLaVi is een flinke bui nooit meer vervelend. Ze bestaan uit honderd procent polyester en zijn daardoor wind- en waterdicht. Een probleem met kleding is dat kinderen er vaak snel uitgroeien. CeLaVi heeft hier gelukkig iets op gevonden door elastische bretels aan de regenbroek te bevestigen, die in de lengte aangepast kunnen worden. Zo kunnen de broeken tenminste iets langer mee. Vanwege de reflector op het pak is je kind extra zichtbaar in de regen en in het donker. Ook deze broeken zijn verkrijgbaar in diverse kleurrijke tinten.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre dé aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Inmiddels is UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires voor volwassen en kinderen. Het assortiment bestaat uit merken zoals Snapper Rock, Ki ET LA, Coolibar en Dorfman Pacific. Sinds kort kun je bij UV-Fashions ook terecht voor een regen- en wintercollectie van o.a. CeLaVi en Playshoes. UV-Fashions heeft echter besloten om deze producten niet via hun eigen website te verkopen, omdat dit wellicht verwarrend zal zijn gezien de bedrijfsnaam en het zomerse assortiment. Daarom kun je voor het uitgebreide assortiment van CeLaVi terecht op Bol.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.