PERSBERICHT – Oma&ik: een invulboek voor oma’s met kleinkinderen

Oma&ik: een invulboek voor oma’s met kleinkinderen - Studio Ins & OutsOma’s spelen vaak een belangrijke rol in het leven van een kind. Speciaal voor oma’s die vaak oppassen heeft Studio Ins & Outs in samenwerking met Hip&Mama box een invulboek ontworpen. Leuk als cadeau voor een oma (to be) en voor het kind en de ouders een geweldig aandenken voor later. Zet mama’s in het zonnetje met Moederdag en verras ze met dit persoonlijke invulboek.

Het Oma&ik invulboek is er speciaal voor oma’s die oppassen of veel tijd met hun kleinkind doorbrengen. Het is geen standaard oppasboek of boek waarin oma vertelt over vroeger. Het is bedoeld om te vertellen over de leuke dagen bij en mét oma. Dit maakt dit boek het ideale cadeau voor Moederdag.

Oma&ik
Het invulboek biedt ruimte om mijlpalen op te schrijven. Er is plek voor de leukste foto’s, grappigste uitspraken, vragen voor oma, een familiefoto, dagjes weg en nog veel meer! En wil je je opa, oom of tante er ook iets in laten schrijven? Dat kan! Daarvoor is er ruimte op de ‘Samen met’ en de ‘Mooie momenten’ pagina’s en natuurlijk kun je daar de bladzijdes met foto’s ook voor gebruiken.

Het Oma&ik invulboek heeft een mint kleurige omslag en een trendy zwart-wit binnenwerk. Het bevat 80 stevige pagina’s in een wire-o binding. Zo is er ruimte voor vele foto’s en knutselwerkjes! Het boek is gemaakt voor 1 kleinkind en verkrijgbaar vanaf € 15. Wil je oma alvast op weg helpen bestel er dan een passende uitbreidingsset bij. Deze bestaat uit een uitwisbare pen, washi tape en stickers. Dan kan oma direct aan de slag!

&ik collectie
Is het niet oma die oppast, maar juist een tante, oom of opa? Ook daar is een invulboek voor te vinden. De boeken zijn onderdeel van de &ik collectie van Studio Ins & Outs, een reeks invulboeken om de speciale momenten met je kind in vast te leggen. Ook voor mama, papa of als ouders samen is er een uitgave te vinden waarin de leukste uitjes, mooiste foto’s en mijlpalen kunnen worden vastgelegd.

Over Studio Ins & Outs
Studio Ins & Outs inspireert op een moderne manier om alle mooie momenten in het leven vast te leggen. In een origineel invulboek. De collectie invulboeken is zeer uitgebreid, net als de vele mogelijkheden om het boek verder te versieren. Alles is ontworpen door eigenaresse Irene van Zuthem en wordt met veel zorg en liefde verstuurd. Bekijk de complete hele collectie op www.studioinsenouts.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.