PERSBERICHT – Oliv´ Bio brengt zachte en effectieve verzorgingsproducten met biologische olijfolie

Oliv´ Bio brengt zachte en effectieve verzorgingsproducten met biologische olijfolie - solobiomooi (2)Olijfolie wordt al lang niet meer alleen in de keuken gebruikt. Deze krachtige olie is multi-inzetbaar. Het reinigt, verzorgt en is uitermate zacht voor de huid. Genoeg redenen voor Oliv’ Bio om een lijn met verzorgingsproducten op basis van biologische olijfolie – en andere mooimakers – te ontwikkelen.

Met Oliv’ Bio haalt webwinkel SoloBioMooi opnieuw een prachtig, natuurlijk merk in huis. Olijfolie werkt verzachtend, helend en voedend en is daardoor geschikt voor alle huidtypen, alle huidcondities en alle leeftijden. Fijne bijkomstigheid is dat olijfolie rijk aan antioxidanten is, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering tegengaan.

Natuurlijke kracht
Ondanks de veelzijdige positieve eigenschappen van olijfolie is dit natuurlijk niet het enige ingrediënt in de verzorgingsproducten. Oliv’ Bio maakt gebruik van verschillende natuurlijke oliën, boters, bloemen en planten en juist deze toevoegingen in combinatie met olijfolie maakt de producten zo uitermate doeltreffend.

Voor het gezicht
Oliv´ Bio maakt, net zoals SoloBioMooi, geen onderscheid in leeftijd. Of een verzorgingsproduct bij je past heeft immers niet met de leeftijd van je huid te maken, maar wel met je huidtype en de conditie van je huid. Reinigen is de basis van een goede huidverzorging. Daarom ontwikkelde Oliv´ Bio een milk en een multi-inzetbare toner. Om de conditie van je huid wekelijks te boosten hebben ze een exfoliating cream en een radiance face mask aan het assortiment toegevoegd. En natuurlijk zijn er verschillende gezichtscrèmes verkrijgbaar: voor de normale huid, de geïrriteerde huid, de huid die gaat starten met het gebruik van anti ageing en de rijpere huid. Daarnaast is er een aparte lijn ontwikkeld, speciaal voor de huid met pigmentvlekjes.

Voor het lichaam
De huid van je lichaam is anders dan die van je gezicht en heeft dus ook andere behoeften. Daarom ontwikkelde Oliv’ Bio speciale producten voor de verzorging van je lichaam. Denk aan een smeltende bodylotion en een relaxerende body-olie die ook als massageolie, badolie en haarolie gebruikt kan worden. Ook zijn er verzorgingsproducten voor de handen en voeten verkrijgbaar.

Over SoloBioMooi
Wat SoloBioMooi verkoopt is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. Alleen biologische, eco- en natuurlijke verzorgingsproducten worden opgenomen in de webwinkel. De natuurlijke producten van Oliv´ Bio passen perfect binnen deze filosofie en zijn een waardevolle aanvulling op het assortiment. SoloBioMooi heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie. Dus ook nadat het potje is geopend, kan het worden teruggestuurd. Uniek in Nederland! Bekijk de hele collectie van Oliv´ Bio en de andere producten uit het assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.