PERSBERICHT – Oils of Heaven presenteert de beste natuurlijke gezichtsoliën uit de hele wereld

Oils of Heaven - natuurlijke effectieve schoonheid oliën - solobiomooi.nlNederland is een nieuw eco-pareltje rijker: Oils of Heaven. De krachtige gezichtsoliën van dit innovatieve merk doen wat ze beloven. Ze maken niet alleen de huid, maar ook de wereld een stukje mooier. Oils of Heaven (Ooh) heeft de hele wereld afgespeurd. Op zoek naar de meest effectieve beauty oliën die de huid mooier maken. En die hebben ze gevonden! In de vorm van cacay olie, arganolie, rosehip olie, baobab olie en moringa olie.

Natuurlijke anti-ageing oliën
De huidoliën van Ooh zijn echte anti ageing kampioenen. Zo wordt de cacay olie geperst uit wilde cacay noten die in de Colombiaanse jungle geoogst worden. De olie bevat maar liefst 50% meer vitamine E en tweemaal de hoeveelheid linolzuur dan de populaire arganolie. Dat, plus de hoge concentratie retinol, maakt hem tot een absolute topper die huidveroudering tegengaat.

Ook de baobab olie is een pareltje. Deze huidolie is rijk aan Omega 3, 6 en 9 vetzuren, wat hem tot een echte verjongende olie maakt. Fijn is dat deze olie uitermate geschikt is voor de gevoelige huid en voor mensen met eczeem en psoriasis. De natuurlijke rosehip olie is daarentegen rijk aan vitamine C, K en A en oliezuur, linoleenzuur en linolzuur. Gebruik hem als onderdeel van je dagelijkse beautyroutine en zie littekens, striae en fijne lijntjes beetje bij beetje verdwijnen.

Oils of Heaven
Oils of Heaven geeft het beste van wat de natuur voorbrengt en maakt de wereld nóg mooier. Door de productie van de oliën worden kleine, lokale leveranciers geholpen. Vrouwen worden gestimuleerd om in hun eigen levenshoud te kunnen voorzien en dat van de gemeenschap. De productie vindt plaats op een duurzame, eerlijke en natuurlijke manier. Het resultaat is niet alleen een prachtige lijn met krachtige huidverzorgingsproducten, maar ook een wereld die hierdoor een stukje mooier wordt.

De 100% natuurlijke Oils of Heaven zijn verkrijgbaar in een flesje van 30 ml, vanaf € 25,95.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor biologische cosmetica. Met eerlijke verzorgingsproducten voor zowel volwassenen als kinderen. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Het kleurrijke merk Oils of Heaven past perfect bij deze filosofie. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.