PERSBERICHT – Oils of Heaven: een nieuw eco-pareltje in de portefeuille van Yaviva

Oils of Heaven - natuurlijke effectieve schoonheid olië - yavivaOpnieuw voegt eco cosmetica groothandel Yaviva een eco-pareltje toe aan haar toch al indrukwekkende portefeuille. Oils of Heaven: een heel bijzonder product met een prachtig verhaal. Yaviva is exclusief importeur en distributeur van dit vernieuwende merk met verzorgende gezichtsoliën.

Oils of Heaven (Ooh) heeft de hele wereld afgespeurd. Op zoek naar de meest effectieve beauty oliën die de huid mooier maken. Het begon allemaal met de cacay olie. Deze sensationele olie komt uit Colombia en bevat maar liefst 50% meer vitamine E en tweemaal de hoeveelheid linolzuur dan de populaire arganolie. Ooh heeft als eerste de pure cacay olie op de Britse markt gebracht. Dankzij Yaviva kunnen nu ook Nederlandse consumenten van dit prachtige merk profiteren.

Het beste wat de natuur voortbrengt
Oils of Heaven streeft ernaar om met de productie van de oliën de kleine, lokale leveranciers op een eerlijke manier te helpen. Zo worden vrouwen geholpen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de gemeenschap. Oils of Heaven geeft het beste van wat de natuur voorbrengt en maakt de wereld nóg mooier. Op een duurzame, eerlijke en natuurlijke manier, wat perfect aansluit op de filosofie van Yaviva.

Ooh!
De Oils of Heaven zijn verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi, in vijf soorten: cacay olie, arganolie, baobab olie, rosehip olie en moringa olie. Zo is bijvoorbeeld de Natural Cacay Anti-Aging Face Oil een echte krachtpatser als het gaat om anti-aging, is de Baobab Rejuvenating Face Oil juist weer geschikt voor de gevoelig huid en voor huid met eczeem en psoriasis en kun je de Organic Rosehip Cell-Regenerating Face Oil perfect onderdeel laten zijn van je dagelijkse huidverzorging routine.

De oliën zijn 100% natuurlijk en zijn verpakt in een stijlvolle en kleurrijke glazen fles. De verkoopprijs bedraagt € 25,95 – € 51,95 voor 30 ml.

Over Yaviva
Experts in ‘positieve beauty’. Yaviva is dé eco cosmetica groothandel in de Benelux. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld ‘vermooieren’. Naast Oils of Heaven bestaat de portefeuille uit ruim 1000 producten van mooie merken zoals La Fare 1789, Alphanova, Boho make-up, Charwhite, Indemne, Santaverde, Teatox, The Ohm Collection, Uoga Uoga en nog veel meer. Bekijk op www.yaviva.nl een overzicht van alle merken in het portfolio. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.