PERSBERICHT – Oh My Goody lanceert mamadagboek en nieuwe collectie planners

Mamadagboek 'Journal of a mom (to be)' - invulboek voor zwangerschap en moederschap 3 - ohmygoody.nlAls mama to be ben je het liefst de hele dag bezig met je zwangerschap en de ontwikkeling van de kleine spruit in je buik. Er verandert zoveel in je leven, want straks word je mama en is er een kleintje om voor te zorgen. Wat verwacht je hiervan en hoe bereid je je hierop voor? Alle verwachtingen, feiten, twijfels en geluksmomenten van voor én na je zwangerschap kun je kwijt in het nieuwe mamadagboek. Daarnaast helpt Oh My Goody structuur aan te brengen in je drukke leven met behulp van de nieuwe collectie planners.

Journal of a Mom (to be)
Het moederschap begint al vanaf het moment dat je baby nog in je buik zit. Bijzondere ontwikkelingen en mooie momenten om voor altijd te koesteren. Speciaal daarvoor heeft Oh My Goody een mamadagboek ontwikkelt dat bestaat uit twee delen.

In het eerste deel leg je de ontwikkelingen en verwachtingen vast van jezelf. Welke veranderingen merk je aan jezelf, hoe bereid je je voor op de bevalling en wat voor een verwachting heb je van het moederschap. Daarnaast lees je informatie over de ontwikkelingen van de baby en is er ruimte voor bijzondere momenten en het plakken van echo’s en foto’s.

Ben je bevallen? Dan kun je het tweede deel gebruiken als dagboek. Hierin kun je aangeven hoe je het moederschap ervaart. Wat zijn de hoogtepunten, wat vind je lastig en waar kijk je naar uit? Er is genoeg ruimte om gevoelens, veranderingen en mijlpalen op te schrijven en voor jaarlijks een mooie foto van jou en je kind. Op deze manier creëer je een uniek dagboek van de zwangerschap tot twaalf jaar moederschap.

Structureer in je leven
Oh My Goody begrijpt dat jij erg druk bent en dat de kans bestaat dat je belangrijke afspraken of taken vergeet. De nieuwe planners zijn dé oplossing om jouw leven een stuk overzichtelijker te maken. De gezinsplanner is ideaal voor het inpassen van afspraken van het hele gezin. Iedereen heeft een eigen vakje, waardoor activiteiten overzichtelijk ingepland kunnen worden. Voortaan worden kinderfeestjes, doktersafspraken en voetbaltrainingen niet meer vergeten. Alle afspraken hangen vanaf nu overzichtelijk op de muur! De familieplanner heeft een vrolijke zebraprint en sluit hiermee perfect aan op de zebratrend. Deze planner brengt meer structuur in het gezin en biedt ruimte aan maximaal 6 gezinsleden.

Plan je maaltijd
Elke dag weer dezelfde vraag: wat eten we vandaag? Oh My Goody heeft hier de maaltijdplanner voor bedacht. Met deze mealplanner plan je het avondeten voor de hele week vooruit en maak je direct een boodschappenlijstje. Ideaal! Zo eet je gevarieerder en is het voordeliger voor je portemonnee. Handig én gezond!

Over Oh My Goody
Als trotse mama van Noah en Senna heeft Samantha van der Zande de afgelopen jaren genoeg inspiratie opgedaan om originele items voor moeders en kinderen te bedenken en te ontwerpen. Artikelen die niet alleen kwalitatief erg goed zijn, maar daarnaast ook bijdragen aan een glimlach op je gezicht. In 2016 is Samantha dan ook gestart met Oh My Goody, een webshop met invulboeken, stickers, etuis, kalenders en nog meer toffe producten. Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan op www.ohmygoody.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.