PERSBERICHT – Oh My Goody lanceert grappig en compleet invulboek over het leven van jouw kind

Goody goodness pakket - ohmygoody.nlAls moeder wil je alle mijlpalen, knutsels en hilarische uitspraken van je opgroeiende spruit zorgvuldig bewaren en vol trots laten zien aan de mensen om je heen. Het liefst doe je dat op een creatieve manier, zonder dat dit te veel tijd in beslag neemt. En dat behoort dankzij Oh My Goody nu tot de mogelijkheden. Met het nieuwe invulboek creëer je gemakkelijk een mooie herinnering voor later!

Oh My Goody invulboek – een boek vol herinneringen
Ja, lieve mama, het is tijd om afscheid te nemen van los slingerende tekeningen, onvindbare usb-sticks, stoffige schoenendozen en incomplete fotoalbums. Vanaf nu plak en schrijf je alle onvergetelijke momenten van je kleintje in het te personaliseren invulboek met de toepasselijke naam: ‘The Story of Your Life’. Een prachtig invulboek voor kinderen van 0 tot 12 jaar, met maar liefst 220 pagina’s voor een complete weergave van het leven van jouw kind. Niet alleen is er plek voor foto’s en mijlpalen, ook bevat het boek leuke invulvragen, is er ruimte voor hilarische uitspraken, persoonlijke teksten en mooie tekeningen. En wees niet bang. Als drukbezette moeder snapt iedereen dat je hier niet wekelijks of maandelijks aan toe komt. Daarom is het invulboek ook gemakkelijk met terugwerkende kracht in te vullen. Ideaal!

Wil je gelijk van start of doe je het invulboek graag cadeau aan een ander? Bestel er dan meteen de bijpassende invulboek goodies bij. Zo zijn er de vrolijke invulboek stickers, is er de onmisbare uitgumbare pen en de stevige fotoplakkers om lelijke lijmresten te voorkomen. En wil je echt all the way gaan? Versier dan het boek met leuke washitapes en vrolijk designpapier. Bewaar al je invulboek goodies in het leuke Lots of Lovely Goodies etui. Is je boek compleet? Gebruik het etui dan voor je make-up of geef het mee naar school.

Onmisbaar voor elke moeder
Oh My Goody begrijpt dat jij als ouder erg druk bent en het risico loopt een belangrijke afspraak of verjaardag te vergeten. Gelukkig biedt de collectie twee nieuwe artikelen die jouw leven planningsgewijs een stuk makkelijker maken. De #MOMLIFE verjaardagskalender en het mom brain dump notitieblokje.

De #MOMLIFE verjaardagskalender is een A4 kalender vol herkenbare spreuken over het moederschap. Zo geniet je, mocht kindlief je even alleen naar de wc laten gaan, elke maand van een grappige spreuk én vergeet je vanaf nu nooit meer een verjaardag. En omdat je naast verjaardagen ook nog moet onthouden welke boodschappen je moet doen, hoe laat het afzwemmen is en wanneer jullie moeten verzamelen op het sportveld, is er nu het Oh My Goody notitieblokje met de bijpassende naam: mom brain dump. Stop hem in je tas of leg hem op een centrale plek in huis, zodat jij nooit meer iets vergeet!

Over Oh My Goody
Als trotse mama van Noah en Senna heeft Samantha van der Zande de afgelopen jaren genoeg inspiratie opgedaan om leuke items voor moeders en kinderen te bedenken en te ontwerpen. Artikelen die niet alleen kwalitatief erg goed zijn, maar daarnaast ook bijdragen aan een glimlach op je gezicht. In 2016 is Samantha dan ook gestart met Oh My Goody, een webshop met invulboeken, stickers, etuis, kalenders en nog meer toffe producten. Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan op www.ohmygoody.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.