PERSBERICHT – NutraSkin Collagen Drink bestrijdt huidveroudering met uitsluitend actieve ingrediënten

NutraSkin Collagen Drink - NutraskinDe populariteit van collageendranken neemt in hoog tempo toe. Niet gek, want men wordt steeds bewuster van het feit dat huidverzorging het meest effectief is als je zowel de binnen- als de buitenkant aanpakt. Het verschil tussen de kant-en-klare dranken en het oplosbare poeder van NutraSkin Collagen is echter enorm. Zo bevat NutraSkin Collagen uitsluitend ingrediënten die ook écht wat doen voor de huid.

In tegenstelling tot de kant-en-klare collageendranken is NutraSkin Collagen Drink een makkelijk op te lossen poeder. Het voordeel hiervan is dat er geen hulpstoffen nodig zijn om een stabiele oplossing te maken. Er zijn dus geen zoetstoffen, emulgatoren, stabilisatoren en zuurteregelaars toegevoegd, zoals bij de kant-en-klare drankjes wel het geval is. NutraSkin is volledig vrij van overbodige toevoegingen. Alle toegevoegde ingrediënten maken je huid ook echt mooier.

Nederlands product
Veel collageenproducten worden geïmporteerd vanuit Azië. NutraSkin is daarentegen ontwikkeld in Nederland, met de Europese consument in het achterhoofd. Een belangrijk verschil, want de vraag naar een clean product zonder overbodige hulpstoffen maar mét duurzame ingrediënten, leeft hier sterker dan in andere werelddelen. NutraSkin is niet afkomstig van vis en volledig vrij van allergenen. Bovendien bevat het poeder een hoge dagdosering van het hoogwaardige collageen, namelijk 7,5 gram. Deze hoeveelheid vind je zeker niet in pillen en vrijwel nooit in flesjes met kant-en-klare collageendrank.

Bestrijd huidveroudering van binnenuit
NutraSkin Collagen Drink is een innovatieve anti-ageing drank die rimpeltjes vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. De collageendrank is ontwikkeld op basis van bioactieve collageen peptiden (Verisol). De opneembaarheid en de werking van Verisol collageen in NutraSkin Collagen Drink zijn uitgebreid onderzocht en bewezen. Met een dagelijkse dosis wordt zonder ingrijpende methoden een verjongingseffect bereikt. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, uitgeslapen versie van jezelf. De drank vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en voedt en stimuleert de huid optimaal. Voor een verbluffend resultaat kan de drank gecombineerd worden met een goede anti-ageing crème.

Hoe gebruik je NutraSkin Collagen Drink?
Los dagelijks de inhoud van één poedersachet op in water, vruchtensap of een smoothie. Roer het goed door, wacht een paar minuten en de collageendrank is klaar om te drinken. NutraSkin Collagen Drink is verkrijgbaar bij PerfectBody.nl, Vitaminstore en een aantal geselecteerde beautysalons en adviesdrogisten. De consumentenprijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

Begin je dag goed en voeg een glas NutraSkin Collagen Drink toe aan je dagelijkse beautyritueel!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.