PERSBERICHT – Nooit meer je kind kwijt met de SOS-bandjes van Urban Rookies

Little Elephant SOS armbandjes assortiment 1 - littleelephant.nlVoor iedere ouder is het een nachtmerrie: je kind kwijtraken op het strand, in een attractiepark, tijdens de vakantie of waar dan ook. Met een SOS-armbandje met telefoonnummer van papa of mama, is ieder kind na een telefoontje weer herenigd. De standaard bandjes zijn alleen vaak van oncomfortabel plastic gemaakt. Dat kan anders dacht Leonie van Zonneveld, eigenaresse van Urban Rookies. Zij presenteert daarom nu duurzame en hippe SOS-bandjes van écht leer.

Nu het weer warmer wordt, lonken de dagjes weg. Met het gezin naar buiten. Gezellig naar het strand, de speeltuin of samen op vakantie. Alleen uit het niets kan je kind opeens ‘kwijt’ zijn. Toen het zoontje van Leonie een keer de benen had genomen moest er een SOS-bandje komen. “Ik ging op zoek naar een leuk SOS-armbandje, maar ik kon alleen plastic bandjes vinden waar je je telefoonnummer op kunt schrijven”, vertelt zij. Alleen die zitten niet lekker, zijn niet milieuvriendelijk en al helemaal niet hip. Leonie vertelt: “Dat kan anders, dacht ik. Zo zijn de SOS-armbandjes van Urban Rookies ontstaan, in écht leer en met onuitwisbaar telefoonnummer.”

Hippe collectie
De collectie SOS-bandjes bestaat uit 8 stijlvolle kleuren, die wisselen met de seizoenen. Op dit moment kun je kiezen uit de kleuren: Sunny Yellow, Coral, Olifantgrijs, Dusty Pink, Minty Green, Groenbruin, Reebruin en Mauve. Het leer draagt zacht op de huid en omdat het 06-nummer in het leer wordt gebrand kan het dus niet vervagen. De armbandjes zijn verkrijgbaar in 2 lengtematen, namelijk voor kleintjes van 0-4 jaar en voor kids van 4-15 jaar. De armband is in 3 maten verstelbaar en de sluiting werkt met een drukker (dus lastig om zelf als kind af te doen!). Extra leuk is dat je de bandjes ook nog eens zelf kunt pimpen met een schuiver (€ 3,95) in de vorm van een ster of hartje. In plaats van een praktische armband, wordt het voor kinderen daarom een stoer sieraad dat ze met plezier zullen dragen.

Over Urban Rookies
De missie van Leonie is om kinderen weer lekker buiten te laten spelen. Daarom vind je bij Urban Rookies producten en inspiratie om er lekker op uit te trekken. Alle bestellingen worden met evenveel liefde en aandacht verpakt. Een cadeau om te krijgen én te geven. De SOS-bandjes zijn verkrijgbaar voor € 18,95 via www.urbanrookies.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.