PERSBERICHT – Nieuwe zomercollectie AlbaBabY: kleurrijk, comfortabel en een tikje retro

Nieuwe zomercollectie SS 2015 van AlbaBabYAlbaBabY presenteert de nieuwe collectie voor de zomer van 2015. Ontworpen om in te spelen, gemaakt van zachte duurzame stoffen en uitgevoerd in vrolijke zomerse kleuren. Casual, maar ook een tikje retro. Jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar lopen er deze zomer kleurrijk en comfortabel bij in de kleding van dit hippe Deense merk.

De zomercollectie 2015 van AlbaBabY bestaat onder andere uit kleurrijke shirts en bloesjes, zachte vestjes, hippe jurkjes en rokjes, coole broeken en bijpassende accessoires zoals leggings, sokken en rompers. Speciaal voor de kleinsten zijn er mooie rompers en crawlers, kruippakjes die tegen een stootje kunnen en waarin elke baby zich prettig voelt. De kleding is verkrijgbaar voor coole jongens, hippe meiden en ondernemende baby’s en is verkrijgbaar t/m maat 140.

Duurzame kleding waarin elk kind zich prettig voelt
De kleding van AlbaBabY kenmerkt zich door het gebruik van kleur, grafische prints en een retro design. Comfort staat hierbij altijd voorop, want kinderkleding moet natuurlijk vooral lekker zitten en niet hinderlijk zijn. De kleding is gemaakt van zacht Oekotex gecertificeerd katoen en vrij van schadelijke stoffen. Bovendien bevat de kleding geen knellende onderdelen of ingewikkelde details. Dit is kinderkleding zoals dat moet zijn: mooi, zacht en met voldoende bewegingsruimte om lekker in te spelen.

Berekend op groeiende kinderen
Een groot deel van de collectie is zo ontworpen dat het lang gedragen kan worden, zelfs als de maat van het kind veranderd. Mouwen en broekspijpen zijn bijvoorbeeld zo gemaakt dat ze omgeslagen kunnen worden en schouderbandjes van de meeste crawlers en jurkjes zijn te verstellen. Zo hebben kinderen lang plezier van hun kleding. En omdat er sterke, duurzame materialen gebruikt worden kan de kleding tegen een stootje en blijft het lang mooi in de was. Ideaal voor kinderen die graag buitenspelen en vies worden.

Verkooppunten
Laat je inspireren door de mooie, kleurrijke kinderkleding van AlbaBabY. De zomercollectie 2015 is voor winkeliers in te kopen bij Stones Kids Agency en voor consumenten is de kleding van AlbaBabY te verkrijgen bij webwinkel www.pimpyourkids.com. De drijvende kracht achter beide bedrijven is Saskia de Groot. Zij haalde de kleding van dit hippe Deense merk naar Nederland.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.