PERSBERICHT – Nieuwe voorjaarscollectie van InTu jewelry raakt je in je hart

Blooming  armbanden - InTu JewelryHet is een heerlijk vooruitzicht dat binnenkort de zomerkleding weer uit de kast kan en je op zoek kunt gaan naar nieuwe kleding en mode accessoires!  Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van een mooie zonnige outfit en daar speelt InTu jewelry goed op in. Dit sieradenmerk, dat exclusieve gouden en zilveren sieraden combineert met de kracht van edelstenen en spirituele symbolen, presenteert een geweldige nieuwe collectie.

Leven vanuit je hart!
De collectie en sieraden van InTu jewelry zijn tijdloos en het hele jaar door geschikt om te dragen. Toch brengt de ontwerpster Maud Peij dit voorjaar wederom een geheel nieuwe lijn. Zo gaat pastel het helemaal worden als de temperaturen weer omhoog gaan. InTu jewelry heeft alle nieuwe exclusieve ontwerpen in de mooiste pastel tinten bij elkaar geplaatst in de Pastel Heaven Shop.

De Blooming oorbellen in groen amazoniet, blauw jade, wit maansteen en roze opaal, passen fantastisch bij de nieuwste modetinten. Achter de oorbellen zit uiteraard ook gevoel; ze staan symbool voor bloei, levenskracht én herinneren je eraan om in je kracht te gaan staan. Kies je voor de Blooming armband en ketting, uitgevoerd in groen amazoniet, dan zullen deze sieraden je op een zachte manier in beweging brengen en je leren vanuit je hart te leven. De armband is daarnaast gemaakt van lieve zoetwaterpareltjes en een Swarovski kristal in een lichtroze kleur.

Let your light shine
Voor de met veel liefde ontworpen Shine amazoniet armband, zijn alleen de mooiste 100% natuurlijke edelstenen uitgezocht. Met deze armband om, zal je niet snel vergeten te stralen. De vakkundige afwerking is met 14 karaat gold filled goud en met een Swarovski kristal belegd slot. Deze armband laat zich heel goed combineren met subtiele gouden kettingen uit de Timeless Gift collectie of met Blooming of Bohemian oorbellen. Een andere eyecatcher is de Lotus Purity armband, voorzien van een lotus symbool, dat staat voor transformatie, schoonheid en puurheid.

Kies op intuïtie
InTu jewelry heeft een persoonlijke look en feel en de 6 verschillende style collecties laten zich onderling heel mooi en geheel naar eigen wens combineren. Ga je voor uitbundig of kies je liever voor ingetogen? Dat is allebei mogelijk. Kies op intuïtie en je zult tot een unieke samenstelling komen. De sieraden worden gratis verzonden in Nederland en België en InTu jewelry hanteert een worldwide shipping. De sieraden worden op verzoek gratis als cadeautje verpakt en worden geleverd met een leuke quote en of omschrijving van de betekenis van de edelstenen en of het symbool.

Over InTu jewelry – handcrafted design with meaning
InTu jewelry staat sinds 2012 garant voor exclusieve handgemaakte sieraden in goud en zilver, waarin de mooiste duurzame materialen edelstenen en symbolen worden verwerkt. Op basis van haar intuïtie kiest ontwerpster Maud Peij de mooiste edelstenen en kristallen en creëert ze betekenisvolle armbanden, oorbellen en kettingen met spirituele symbolen. Het resultaat: een inspirerende en unieke collectie bijzondere juweeltjes. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in een kleine oplage en met de hand gemaakt in Nederland. Om zelf te schitteren, maar zeker ook geschikt als mooi cadeau! Bekijk de complete collectie sieraden op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.