PERSBERICHT – Nieuwe Sunny Strandtas van MoreThanHip is praktisch, trendy én duurzaam

Handgemaakte jute strandtassen shopper Sunny - morethanhip.nlLifestylemerk MoreThanHip introduceert de nieuwe collectie Sunny strandtassen. Heerlijke zomerse tassen, gemaakt van handgeweven jute met een natuurlijke uitstraling en een mooi ruitpatroon. Ideaal voor de vakantie, naar het strand of het zwembad.

De Sunny tas is volledig met de hand gemaakt van zacht, soepel en zeer sterk jute. Hierin is een diamantpatroon geweven in een contrasterende kleur, die ook in de handvatten terugkomt. De tas is groot genoeg om lekker veel spullen mee te nemen. Hierdoor is hij ideaal tijdens de vakantie, bij een dagje uit of als shopper tijdens het winkelen. Heel fijn: de binnenzijde is volledig afsluitbaar tegen grijpgrage handen!

Duurzaam én trendy!
De zomerse Sunny strandtassen worden met de hand gemaakt door een lokaal bedrijf in Bangladesh dat gecertificeerd is door de World Fair Trade Organization. Dit bedrijf biedt werkgelegenheid aan vrouwen die in armoede leven en zo de kans krijgen een beter leven op te bouwen. Alle gebruikte materialen worden lokaal, op een eerlijke manier geproduceerd en zijn milieuvriendelijk. Dit maakt de tassen niet alleen een lust voor het oog, maar ook duurzaam en eerlijk. Een ideale combinatie.

Verkoopinformatie
De tas is gemaakt van natuurlijk jute, is volledig gevoerd met een lichte katoenen stof en heeft een ruim ritsvak voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee. De tas is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: grijs/naturel, blauw/naturel en zwart/naturel. De Sunny strandtas is geheel afsluitbaar met een rits, heeft een afmeting van 36/52 x 40 x 13 cm en is verkrijgbaar voor € 59,95.

Over MoreThanHip
Van tassen, portemonnees en sieraden tot bureaulampen, vazen en hangmatten: MoreThanHip staat bekend om haar bijzondere lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Hippe musthaves en trendy cadeaus, altijd met een goed verhaal. Het assortiment van MoreThanHip is verkrijgbaar via www.morethanhip.nl en een groeiend aantal verkooppunten in binnen- en buitenland.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.