PERSBERICHT – Nieuwe studie toont aan: mooie sterke nagels met NutraSkin Collagen Drink

Nieuwe studie toont aan: mooie sterke nagels met NutraSkin Collagen DrinkVoor veel vrouwen zijn mooie nagels een onlosmakelijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Het kan alleen soms lastig zijn om mooie nagels te krijgen en te behouden. Een nieuwe studie toont aan dat NutraSkin niet alleen kan bijdragen aan het verbeteren van het uiterlijk, maar ook tot een snellere groei van de nagels.

Dat NutraSkin de huid van binnenuit mooier maakt en een anti-ageing effect heeft was al aangetoond. In een nieuwe studie zijn de invloed van specifieke VERISOL® collageenpeptiden op het uiterlijk, de stevigheid en de groei van de vingernagels bestudeerd. De uitkomsten zijn hoopgevend voor mensen die ontevreden zijn over het uiterlijk van hun nagels.

Collageenpeptiden voor schoonheid van binnenuit
NutraSkin bevat bioactieve collageenpeptiden. Het neusje van de zalm als het gaat om supplementen voor schoonheid van binnenuit die op lange termijn huidveroudering tegengaan. Gebruikers van NutraSkin Collagen Drink meldden regelmatig dat het product de nagels mooier maakte. Reden genoeg om dit beter te bestuderen.

Het onderzoek
Een groep van 25 vrouwen tussen de 18 en 50 jaar nam gedurende 6 maanden dagelijks een dosering van 2,5 gram VERISOL®; de inhoud van een half sachet NutraSkin. Hierna volgde een observatieperiode van 4 weken. Alle deelnemende vrouwen waren ontevreden over hun nagels, wat betreft zaken als ruwheid en onregelmatigheden. Voor, tijdens en na de behandeling werden foto’s gemaakt en werd de nagelgroei gemeten.

Resultaten spreken voor zich
Aan het eind van de studie was een ruime meerderheid (80 %) van de deelnemers overtuigd dat er een verbetering was in het uiterlijk van hun nagels. 75 % vond dat ze mooiere, sterke nagels had gekregen. 71 % had het idee dat haar nagels sneller groeiden en langer werden. Dit werd bevestigd door de meting van de nagelgroei. De groeisnelheid van de nagels was in vergelijking met de controlegroep met 15 % toegenomen. Ook bleek dat de frequentie van het breken van de nagels afnam met 42 %. De eerste klinische studie bevestigt dus wat de gebruikers al rapporteerden. 46 % van de deelnemers beoordeelde de verbetering zelfs met een cijfer tussen de 9 en 10.

NutraSkin Collagen Drink is verkrijgbaar bij Vitaminstore en een aantal geselecteerde beautysalons en adviesdrogisten. De consumentenprijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

Over Nutraskin
NutraSkin ontwikkelde een Collagen Drink. Een innovatieve anti-aging drank die rimpels vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze een verjongingseffect bereikt. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, mooiere versie van jezelf. Als bijkomend voordeel maakt het nagels mooier er sterker. Lees het volledige onderzoeksrapport.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.