PERSBERICHT – Nieuwe kandelaars van Puik geven sfeervolle verlichting tijdens donkere dagen

Conic kandelaar wit sfeer - puikdesign.nlTijdens deze donkere dagen kunnen veel interieurs wel wat sfeer gebruiken. Een mooie kaars in een bijzondere kandelaar brengt op een subtiele manier licht en warmte in huis. Reden genoeg voor Puik om Conic en Silly te introduceren; twee bijzondere kandelaars die niet alleen doen wat ze moeten doen, maar tevens echte blikvangers in huis vormen. Perfecte sfeermakers voor koude winteravonden!

Conic kandelaar
De bijzondere Conic kandelaar combineert glad beton met een opvallende goudkleurige of zwarte metalen veer. Perfect om je interieur een industrieel tintje te geven. Sfeer gegarandeerd! Uniek aan deze kandelaar is dat je de kaars kunt vastklemmen met de veer, dus geen gestuntel meer om een kaars goed in een kandelaar te krijgen. Pas het beton aan je eigen smaak aan door er een gekleurde kaars in te zetten.

De eigentijdse Conic kandelaars zijn ontworpen door Isabel Quiroga in de kleuren wit en grijs. Ze kunnen apart of als onderdeel van een verzamelset gebruikt worden en zijn verkrijgbaar voor € 30.

Silly kandelaar
Laat je niet misleiden door de naam van deze kandelaar. De Silly kandelaars zijn namelijk precies het tegenovergestelde: ze zijn eerder slim te noemen. Ze zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachte. Zo kunnen ze zowel waxinelichtjes als lange kaarsen vasthouden. Draai de houder om en geniet! De Silly kandelaars hebben een simpel en tijdloos ontwerp, maar zijn zeker niet saai. Ze verlichten de ruimte op meer dan één manier.

De Silly kandelaars zijn ontworpen door Bastiaan Hemmes in de kleuren grijs, mintgroen, rood, zwart en blauw. Ze zijn te gebruiken voor waxinelichtjes en lange kaarsen met een diameter van 20-23 mm en zijn verkrijgbaar voor € 20 per set van 2.

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.