PERSBERICHT – Nieuwe generatie zonnebrandproducten biedt natuurlijke en biologische bescherming

Alphanova SUN - natuurlijke en biologische zonnebrand - yaviva.nlZodra de zon zich weer wat vaker laat zien is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. Goede zonnebrandproducten zijn namelijk ontzettend belangrijk om verbranding en zelfs huidkanker te voorkomen. De zonnebrandproducten van Alphanova Sun zijn 100% natuurlijk, biologisch en zacht voor jong en oud.

De natuurlijke zonnebrandproducten van Alphanova SUN zijn verkrijgbaar als zonnemelk en zonnespray, gezichtscrèmes en een handige roll-on voor sporters. Daarnaast is er een special productlijn voor baby’s en kinderen.

Minerale zonnefilters
De zonproducten van Alphanova SUN bevatten minerale zonnefilters die direct vanaf het aanbrengen bescherming bieden. Ideaal, want zo hoef je het product niet eerst in te laten trekken, zoals bij traditionele zonnebrandproducten het geval is. Bijkomend voordeel is dat de minerale zonproducten waterproof zijn, geen witte waas op de huid achterlaten en vrij zijn van alcohol, parabenen, parfum en andere synthetische ingrediënten. De producten zijn zacht voor de huid en zijn zelfs de allerkleinsten kunnen hiermee veilig van de zon genieten.

Zonbescherming voor de allerkleinsten
Dat de tere kinderhuid optimaal beschermd moet worden beseffen de mensen achter Alphanova SUN maar al te goed. Want verbranding is niet alleen pijnlijk, het kan ook later nog vervelende gevolgen hebben. Daarom is er een aparte productlijn voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar ontwikkeld. De serie bestaat uit een babymelk en babyspray met Sun Protection Factor 50. Voor wat oudere kinderen (vanaf 3 jaar) heeft Alphanova SUN twee zonnebrandproducten ontwikkeld met een Sun Protection Factor 30 en 50.

De zonnebrandproducten van Alphanova SUN zijn Ecocert gecertificeerd en onder andere verkrijgbaar webwinkel www.solobiomooi.nl.

Over Yaviva
Als nummer 1 groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica in de Benelux heeft Yaviva maar één doel: de wereld mooier maken. Met merken als NVEY ECO, The Ohm Collection, Indemne, La Fare 1789, Oliv’ BIO, Santaverde en Alphanova komt Yaviva steeds een beetje dichter bij dit doel. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Bekijk alle merken van Yaviva op www.yaviva.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.