PERSBERICHT – Nieuwe collectie Wilson & Frenchy exclusief verkrijgbaar bij Little King Arthur

Shirt met neushoorn - littlekingarthur.comFijne pyjama’s, heerlijk zacht beddengoed en shirts en kruippakjes met gave prints van vogels en cactussen: geen wonder dat het Australische merk Wilson & Frenchy hard op weg is de wereld te veroveren! In Nederland is de nieuwe collectie van dit merk exclusief verkrijgbaar bij de online conceptstore Little King Arthur.

Over Wilson & Frenchy
Unieke prints, zacht katoen en een duurzame productie: het merk Wilson & Frenchy heeft alle kenmerken die je maar kunt wensen voor de kleding van jouw kindje. De kleuren zijn allemaal zacht en natuurlijk en de prints zijn vrolijk en origineel. De gewone collectie is geschikt voor baby’s van 0 tot 18 maanden. Voor oudere kindjes van 2 tot 7 jaar zijn er superfijne pyjama’s om heerlijk in te dromen. Iedere collectie van Wilson & Frenchy is weer even uniek én origineel. En wist je dat Little King Arthur een van de weinige verkooppunten in Europa is?!

De nieuwe collectie
Little King Arthur heeft de nieuwste collectie van Wilson & Frenchy binnen. Het merk is er opnieuw in geslaagd unieke items te ontwerpen voor baby’s en kleine kinderen. Zoals superfijne kruippakjes met bijvoorbeeld lieve vogeltjes of hippe geo-print. Verkrijgbaar vanaf newborn-maat, dus ook erg leuk als eerste pakje voor baby’s en perfect om te geven als kraamcadeau. Nieuw zijn deze zomer de schattige vestjes met capuchon. Handig voor als je gaat wandelen of als het afkoelt in de avond. Naast kleding brengt het merk ook extra grote hydrofiele doeken van 120 x 120 cm en is er leuk beddengoed. Het beddengoed bestaat uit setjes van een hoeslaken en een dekentje, verkrijgbaar in zowel wieg- als ledikantformaat. Slaap zacht!

Over Little King Arthur
Met heel veel passie en liefde runnen de moeders Marilyn Monkau en Nicole van Susante Vervat de Nederlandse online conceptstore Little King Arthur. Samen gaan ze steeds weer op zoek naar unieke merken voor kids van 0 tot 7 jaar. Het liefst selecteren ze merken die nog niet of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook wordt gelet op duurzame productie en het gebruik van verantwoorde materialen. Naast het merk Wilson & Frenchy vind je bij Little King Arthur bijvoorbeeld leuke kraamcadeaus en kindermode van Rylee + Cru, Organic Zoo, Mad about Mini, Wee Gallery en Fabelab. Bestellingen vanaf € 75 worden binnen Nederland gratis verzonden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.