PERSBERICHT – Nieuwe collectie UV-werende zwemkleding van Snapper Rock

UV-werende zwemkleding Snapper Rock - uv-fashions.nlUV-Fashions heeft goed nieuws want de nieuwe zomercollectie van Snapper Rock is gearriveerd. Dit Nieuw-Zeelandse merk brengt UV-werende (zwem-) kleding en accessoires voor baby’s tot en met tieners. Een kleurrijke collectie waar je hebberig van wordt. Met deze vrolijke kleding lukt het iedereen met gemak om een gave én verantwoorde outfit bij elkaar te shoppen voor je kroost.

Elke ouder wil zijn kids goed beschermen tegen de zon en schadelijke UV-straling. Maar met alleen smeren en een simpel badpak red je dat niet. Zorg er daarom voor dat je naast smeren met zonnebrand ook kiest voor goede kleding die de optimale bescherming biedt voor de tere kinderhuid. Snapper Rock biedt strandproof outfits met UPF50+ voor jongens en meiden.

Snapper Rock… rocks!
Snapper Rock brengt UV-werende zwemkleding voor kinderen van 0-16 jaar. Het Nieuw-Zeelandse merk is opgericht in 2003 en was in eerste instantie vooral bedoeld voor jeugdige zeilers. Maar het duurde niet lang voordat de vraag naar de UV-werende producten ook kwam vanuit de niet zeil-hoek. De kleding heeft een bescherming van UPF50+, is van goede kwaliteit en heeft een geweldige variatie aan kleuren, prints en dessins. Elke keer weet het merk opnieuw te verassen met hun vrolijke collecties. Zo ook dit jaar weer met kleurrijke kleding waarin tropische vissen, roze hartjes en overheerlijke watermeloenen de boventoon voeren.

Nieuwe collectie
De nieuwe collectie bestaat uit zwempakjes, shorts, badpakken, tankini’s, tuniekjes en shirts, allemaal weer mooi aansluitend bij de nieuwste modetrends. De kleding voor meisjes bestaat uit veel frisse kleuren, zoals felroze, blauw, geel, groen en turquoise. Er is gekozen voor overweldigende prints van tropische vogels en vissen. Maar ook de nieuwe watermeloen prints zorgen ervoor dat je direct zin krijgt om je vakantie te boeken. Bij de jongens vind je in deze collectie veel blauw, oranje en grijstinten terug. Ook wordt er gewerkt met echte stoere prints, zoals haaien, octopussen met zonnebrillen en Vespa brommers. Alle kleding is perfect om te mixen en matchen. Een geweldige en veilige collectie waarin je gezien mag worden deze zomer!

De zwemkleding van Snapper Rock is verkrijgbaar via www.uv-fashions.nl, diverse kindermode winkels en grote warenhuizen.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre dé aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires voor volwassen én kinderen. Het assortiment bestaat uit premium merken, zoals het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en Coolibar en zonnehoeden van Dorfman Pacific.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.