PERSBERICHT – Nieuwe collectie InTu jewelry bevat betekenisvolle sieraden in zonnige kleuren

Nieuwe collectie InTu jewelry bevat betekenisvolle sieraden in zonnige kleurenNu de zon zich steeds vaker laat zien worden er massaal nieuwe zomer outfits geshopt. Daar horen natuurlijk prachtige, zomerse sieraden bij! De nieuwe sieradencollectie van InTu jewelry bestaat uit kettingen en oorbellen van gevuld goud in combinatie met kleurrijke edelsteen kralen. Echte blikvangers waarmee je gezien wil worden deze zomermaanden.

Bijzonder aan de zomercollectie is dat je de sieraden onderling heerlijk kunt mixen en matchen. Draag een ketting in combinatie met oorbellen in dezelfde kleur, of kies voor een explosie van vrolijkheid met sieraden in contrasterende kleuren. Deze zomer mag het allemaal!

Ocean Secrets
De oceaan bevat vele geheimen en prachtige creaties, zoals het kleurrijke koraal. Al in het oude Egypte werd koraal als bescherming en voor liefdesmagie gebruikt. Het is een warme en liefdevolle ‘steen van de zee’ die staat voor levenskracht en synchroniciteit. De Ocean Secrets oorbellen hebben een prachtig zomers ontwerp. Ze zijn gemaakt van 14 karaat gevuld goud materiaal in combinatie met zonnige koraal stokjes. Perfect voor wie voor een stralende bohemian look gaat! De Ocean Secrets oorbellen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, coral, rood en roze.

Mala Inspiration
Met de Mala Inspiration kettingen heb je een geweldige eyecatcher in handen. De mooie, lange kettingen zijn geïnspireerd op de originele Boeddhistische gebedssnoeren. Ze zijn gemaakt van de allermooiste gekleurde jade edelstenen, afgewerkt met 14 karaat gevuld goud en pyriet edelsteen kralen. Jade wordt als een krachtige gelukssteen gezien. De energie van jade brengt je harmonie, vrede en wijsheid. De Mala Inspiration kettingen zijn one of a kind beauty’s die soepel om je hals vallen en waarmee je deze zomermaanden absoluut gezien mag worden. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze perfect met je zomeroutfit kunt afstemmen.

Over InTu jewelry
In haar atelier in Utrecht ontwerpt en maakt energie healer en designer Maud Peij de mooiste spirituele sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals 14 karaat gevuld goud. Het resultaat is exclusieve sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en komen met een mooie omschrijving van de edelsteen of het symbool. Verzending binnen Nederland is gratis. Bekijk alle sieraden uit de nieuwe collectie op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.