PERSBERICHT – Nieuwe behangpanelen en behangcirkels van KEK Amsterdam geven boost aan elk interieur

Nieuwe behangpanelen en behangcirkels van KEK Amsterdam geven boost aan elk interieurKEK Amsterdam lanceert een unieke collectie behangcirkels en behangpanelen. Hiermee geef je een ruimte in een mum van tijd een compleet nieuwe sfeer, zonder dat je meteen je hele muur hoeft te behangen.

De behangcirkels en -panelen bieden uitkomst voor wie het interieur een snelle upgrade wil geven. Perfect om een saaie muur in korte tijd om te toveren tot een echte blikvanger.

Behangcirkels
Behangcirkels zijn stijlvolle afbeeldingen, geprint op premium kwaliteit vliesbehang, in de vorm van een grote cirkel met een diameter van maar liefst 190 cm. Het behang bestaat uit 4 reeds rond gesneden delen die samen een cirkel vormen. Geweldig als blikvanger boven je bed of in je werkkamer. Hiermee haal je een eyecatcher met unieke uitstraling in huis.

De behangcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende prints, zoals Delfts blauwe bloemen, een wolkendek of grote bloemen uit de Gouden Eeuw. Ook zijn er diverse zwart-wit prints, met bijvoorbeeld bomen, goudvissen of tropische landschappen. Advies verkoopprijs € 149,95. Over een aantal maanden volgt er een nieuwe collectie behangcirkels voor de kinderkamer.

Behangpanelen
Naast de cirkels zijn ook de behangpanelen helemaal nieuw. Met een behangpaneel bepaal je zelf (net als bij de cirkels) op welk deel van de muur je hem aanbrengt. Plaats hem bijvoorbeeld boven je bed of bank, of helemaal links of rechts van je muur in de woonkamer. Het aanbrengen is heel eenvoudig, omdat elk paneel uit drie losse behangbanen bestaat. In no time zit je behangpaneel strak tegen de muur.

De behangpanelen hebben een afmeting van 142,5 cm breed bij 180 cm hoog en zijn verkrijgbaar in verschillende originele prints. Verrijk je muur bijvoorbeeld met een prachtige zwaan, een tropisch landschap, een bananenboom of een afbeelding van het wereldberoemde melkmeisje van Vermeer. Advies verkoopprijs € 129,95.

Over KEK Amsterdam
Familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in muurdecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam ook muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.000 verkooppunten in binnen- en buitenland.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.