PERSBERICHT – Nieuw boek van Droomvallei Uitgeverij: Het Kasteel Met De Duizend Kamers

Boek Kasteel Met De Duizend Kamers - Prachtboeken.nlDroomvallei Uitgeverij brengt 20 januari een nieuw boek van schrijfster Esther van der Ham uit. Het Kasteel Met De Duizend Kamers is grappig, spannend, avontuurlijk en verrassend. Het verhaal in combinatie met de illustraties van Jeroen Okkerse nemen kinderen gegarandeerd mee naar een bijzondere fantasiewereld.

Duizend kamers…
Stel je eens voor… een kasteel met wel duizend kamers, waarvan geen één kamer hetzelfde is omdat iedere kamer door een andere timmerman of metselaar is gebouwd. Het kasteel werd heel lang geleden gebouwd in opdracht van Rolf, de Ridder met de Gouden Krul. Tegenwoordig wonen er ridders, prinsessen, heksen en draken in het kasteel. De hoofdpersonages Lot & Bob (twee muizen) maken de spannendste dingen mee in het waanzinnige kasteel. Zij zijn namelijk door de Ridder met de Gouden Krul ingeschakeld. Hij heeft, met de andere bewoners van het kasteel, hun hulp hard nodig! Zo helpen Bob en Lot de Ridder met de Rode Bietjes om het schapenorkest zo mooi mogelijk te laten spelen voor het grote feest, weten ze maar net te ontsnappen aan de heks die ze in de muizensoep wil verwerken en jagen ze op spoken.

Het Kasteel Met De Duizend Kamers stelt in ieder hoofdstuk een duidelijke vraag en een boodschap waar in het volgende hoofdstuk op wordt teruggekomen. Zo worden de hoofdstukken met elkaar verbonden en blijft het spannend én verrassend! Aan het einde van het boek zullen veel kinderen (en ouders) zich afvragen hoe het verder gaat en uitkijken naar deel 2 van het boek!

Voor kleuters en beginnende lezers
Het boek van Esther van der Ham zal kleuters van het begin tot het einde boeien, maar is ook uitermate geschikt voor beginnende lezers om het lezen mee te oefenen. Het is een AVI boek, niveau E4, clib 5 en dus geschikt voor kinderen in groep 4. Maar ook kinderen in groep 3, die gek zijn op lezen, zullen dit een geweldig boek vinden.

Verkoopinformatie
Het Kasteel Met De Duizend Kamers verschijnt op 20 januari 2016 en zal verkrijgbaar zijn via www.prachtboeken.nl en alle (online) boekwinkels. Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij Breda als hardcover. Verkoopprijs: € 15,95, ISBN : 978-94-91886-34-8.

Over Droomvallei Uitgeverij
Naast Het Kasteel met de Duizend Kamers schreef Esther van der Ham onder andere de boeken: De dolfijn met sproeten, het prentenboek Vogel Vera in het wonderbos en Het Geheime Ingrediënt. Alle boeken die Droomvallei Uitgeverij uitgeeft hebben een thema dat voor opgroeiende kinderen belangrijk is, zoals troosten, de nacht, voelen of de wereld ontdekken.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.