PERSBERICHT – Nieuw bij SoloBioMooi – krachtige natuurlijke anti-ageing producten van Yverum

Eco anti-verouderingsproducten van Yverum - solobiomooi.nlEen lichaamseigen stof die vele malen het eigen gewicht aan vocht kan opnemen, waardoor de huid weer mooi glad en stralend wordt. Klinkt als het ideale anti-ageing product toch? Deze stof is Hyaluronzuur, dat in combinatie met het natuurlijke Reforcyl een ongekend anti verouderingseffect heeft op de huid.

Webwinkel SoloBioMooi introduceert de natuurlijke, biologisch gecertificeerde anti-ageing producten van Yverum. Krachtige, eco-chic verzorgingsproducten met hyaluronzuur en reforcyl, die de huid glad maken en tekenen van huidveroudering laten verdwijnen.

Hyaluronzuur en Reforcyl
Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is die de bijzondere eigenschap heeft om veel vocht op te nemen, zorgt het voor optimale hydratatie van de huid. De anti-ageing producten van Yverum bevatten een hoge concentratie triple hyaluronzuur. Deze stof heeft een drievoudige werking: het hydrateert de huid actief, werkt als een langdurige vochtinbrenger en beschermt de huid tegen uitdroging.

Reforcyl daarentegen is een plantaardige stof die gemaakt wordt van ginseng en cistus planten. Reforcyl verhoogt het vochtgehalte in de huid, verhoogt de elasticiteit, stevigheid en regeneratie, versterkt de natuurlijke afweer en vermindert zichtbaar rimpels, waardoor de huid zichtbaar gladder wordt. Een perfecte combi met het hoogwaardige triple hyaluronzuur.

Natuurlijke anti-ageing producten
De productlijn van Yverum bestaat uit een anti-ageing serum (30 ml, € 94,50), een 24h crème (50 ml, € 104,95), een oog- en lipserum (15 ml, € 64,95), een hervulbare lipverzorging (flacon, € 19,95) en een lipverzorgingsstick voor het bijvullen van de flacon (€ 6,95).

Voor het beste resultaat breng je elke ochtend en avond 1 à 2 druppels van het hyaluron serum aan op het gezicht, de hals en decolleté. Masseer dit zachtjes in en breng vervolgens de 24 uur crème aan. Voor de gevoelige huid rondom de ogen en lippen, waar zich vaak de tekenen van huidveroudering vertonen, is er een speciaal serum dat de huid weer glad en strak maakt. Alle Yverum producten zijn zuinig in gebruik en geven een verbluffend effect. Dat kunnen wij je vertellen, maar eigenlijk moet je dat gewoon zelf ervaren.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor eerlijke, biologische cosmetica. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De hoogwaardige en eco gecertificeerde anti-ageing producten van Yverum passen perfect bij deze filosofie en zijn een waardevolle aanvulling op het assortiment. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.