PERSBERICHT – Nieuw bij Dutch Design Brand: Dutch Design Chair Brick – een steengoed krukje!

Dutch Design Chair Brick lifestyle - Dutch Design BrandJe ziet ze ineens overal, de authentieke, bakstenen muren die weer tevoorschijn worden gehaald in café’s, restaurants en huiskamers. En terecht, want niets is zo prachtig en puur als die verweerde stenen in allerlei kleuren. Daarom presenteert Dutch Design Brand nu de Brick, de nieuwste variant van de populaire Dutch Design Chair.

De Dutch Design Chair is een kartonnen krukje dat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Naast krukjes met sloophout, beton, boomstam of koeienvacht look is er nu ook een bakstenen krukje verkrijgbaar. Leuk om neer te zetten tegen zo’n bakstenen muur of juist in een hypermodern, strak interieur. Ook is deze kruk prima geschikt om te stapelen en een muurtje mee te bouwen, om vervolgens uit te delen als zitplaats op het moment dat je bezoek binnenkomt. De Dutch Design Chair Brick is sterk, robuust en authentiek, maar zo licht als een veertje.  Alle krukjes worden in Nederland geproduceerd, zijn recyclebaar en kunnen maar liefst 200 kilo aan gewicht dragen. De verkoopprijs van deze Dutch Design Chair bedraagt €19,95.

Dutch Design Chair
In juni 2011 werd de allereerste Dutch Design Chair geïntroduceerd in Nederland. Dit stevige, duurzame krukje van karton werd in korte tijd zo’n succes in binnen- en buitenland, dat het idee ontstond voor een heel nieuwe lijn van innovatieve producten. Zo ontstond Dutch Design Brand. In het komende jaar komen er verschillende nieuwe producten op de markt die in de lijn van deze gave Brand passen.

Dutch Design Brand
Sinds oktober 2012 is Dutch Design Chair als merk opgegaan in Dutch Design Brand. Dutch Design Brand staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Dutch Design Brand streeft naar betaalbaar design dat breed toegankelijk moet zijn voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde.

Alle Dutch Design Chairs kosten €19,95 en zijn verkrijgbaar via de vele verkooppunten in binnen- en buitenland. In Nederland zijn de krukjes onder andere verkrijgbaar bij alle Waar winkels, diverse museumwinkels en lokale winkels als 7days Store in Delft en Stadse Fratsen in Groningen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.