PERSBERICHT – Nieuw agentschap Stas Home Déco brengt unieke en kwalitatieve interieurmerken uit België en Frankrijk

Lyon Beton Hauteville stoel en kruk - Stas Home DecoNederland is een agentschap rijker: Stas Home Déco, dat unieke interieurmerken uit België en Frankrijk vertegenwoordigt. Merken die gezien mogen worden vanwege hun kwalitatieve en bijzondere producten. Geen dertien in een dozijn, maar verrassende ontwerpen van niet alledaagse materialen, mooie design prints en gewaagde combinaties.

Stas Home Déco vertegenwoordigt de merken: Lyon Béton en Leligne.

Lyon Béton
Wie houdt van stoere, industriële woonaccessoires kan het hart ophalen aan de producten van Lyon Béton. Deze Franse studio is gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van betonnen meubelen, accessoires en kunst. Er is 5 jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een lichtgewicht beton dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De collectie bestaat onder meer uit stoelen, wandplanken, krukjes, tafels, decoratieve producten en diverse hippe prints op beton.

Leligne
Het eveneens Franse merk Leligne brengt kwalitatieve kussens, tassen, etuis en gordijnen op de markt. Leligne werkt samen met Belgische en Franse kunstenaars en fotografen, die elk een deel van de collectie voor zijn of haar rekening nemen. De producten worden gemaakt van puur Belgisch linnen en zijn met de hand geknipt en in elkaar gezet. De collectie kenmerkt zich door de stoere, design prints en gewaagde combinaties. Wil je echt iets unieks? Laat dan een stoel of bank op maat bekleden met een van de stoffen van Leligne.

ShowUp beurs
Stas Home Déco is aanwezig zijn bij de showUP beurs op 5 en 6 februari 2017 (Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen) om de collecties van Lyon Béton en Leligne presenteren. Op deze vakbeurs voor Home en Gift worden inspirerende ontwerpers, nieuwe labels en toonaangevende merken uit binnen- en buitenland gepresenteerd. De producten van de merken die door Stas Home Déco vertegenwoordigd worden zijn verkrijgbaar bij La Boutique Blanche. Retailers die willen opvallen met een verrassende collectie mogen Stas Home Déco niet missen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.