PERSBERICHT – Natuurlijke Divine Shampoo van La Fare 1789 maakt droog haar weer gezond en glanzend

Divine Shampoo van La Fare 1789 - yaviva.nlYaviva, groothandel in verantwoorde huidverzorgingsproducten, presenteert de nieuwe Divine Shampoo van La Fare 1789. Een biologisch gecertificeerde shampoo met krachtige ingrediënten uit de natuur, speciaal ontwikkeld om droog en fijn haar te voeden, beschermen en weer te laten glanzen.

Af en toe kan ons haar wel wat extra verzorging gebruiken. Invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, chloorwater en zeewater kunnen het haar dof maken en daarnaast zorgen kou en de centrale verwarming voor uitdroging van het haar. De nieuwe divine shampoo van La Fare 1789 biedt de oplossing en maakt droog haar weer gezond en glanzend.

Krachtige ingrediënten uit de natuur
De divine shampoo is ontwikkeld met krachtige ingrediënten uit de natuur. Een combinatie van organische ingrediënten die het haar herstellen, voeden en haar glans teruggeven. Zo zorgt rozenextract voor hydratatie van het haar, van de wortels tot de punten. Citroenbalsem kalmeert de hoofdhuid, amandelen voeden het haar en maken het minder statisch, heerlijk zacht en gemakkelijk doorkambaar. Oranjebloesem herstelt het haar en laat het prachtig glanzen. De shampoo is zo mild dat deze geschikt is voor dagelijks gebruik.

La Fare 1789
De huidverzorgingsproducten van het Franse cosmeticamerk La Fare 1789 worden gemaakt in de Provence. In deze schone, zuurstofrijke omgeving groeien de krachtige ingrediënten die gebruikt worden in de divine shampoo. De shampoo bestaat voor 99,3% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 12,5% afkomstig is van organische landbouw. Maar ook de verpakking van de shampoo wordt gemaakt met respect voor het milieu. Deze is recyclebaar en weerspiegelt een transparante en eerlijke eenvoud.

De divine shampoo (verkoopprijs € 19,00) en andere verzorgingsproducten van La Fare 1789 zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi en Natuurlijk Zuiver.

Over Yaviva
Experts in ‘positieve beauty’ en ECO cosmetica. Yaviva is dé groothandel in de Benelux. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld ‘vermooieren’. Naast La Fare 1789 bestaat de portefeuille uit ruim 1000 producten met mooie merken zoals Alphanova, Boho make-up, Charwhite, Indemne, La Fare, Santaverde, Teatox, The Ohm Collection, Uoga Uoga en nog veel meer. Bekijk de website www.yaviva.nl voor een overzicht van alle merken in het portfolio. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.