PERSBERICHT – NamaNama is The Next Hippest Shop of the Season

NamaNama - Next Hippest ShopVintage webshop NamaNama is benoemd tot The Next Hippest Shop of the Season door HippeShops.nl, de online shopping portal met alleen de aller-hipste webwinkels van de lage landen. NamaNama wist zowel de vakjury als de bezoekers van HippeShops.nl te overtuigen en sleept de felbegeerde titel in de wacht.

Een shop met een missie, producten met een eigen verhaal in combinatie met prachtige sfeerbeelden zijn de succesfactoren van NamaNama, dé online shop met unieke vintage kleding en accessoires. Exclusiviteit, kleinschaligheid en duurzaamheid zijn kenmerkend voor NamaNama. Goedkope massaproductie zal je er dan ook absoluut niet aantreffen omdat dit in de jaren ’20 tot de jaren ’70 van de vorige eeuw nog niet of nauwelijks aan de orde was. In plaats daarvan passeert de ene na de andere one-of-a-kind vintage vondst de revue, die met behulp van smaakvolle foto’s op hippe wijze en in de stijl van nu wordt gepresenteerd. NamaNama heeft zich in korte tijd weten te profileren op internet met een duidelijke eigen identiteit en onderscheidt zich van andere vintage aanbieders door het exclusieve aanbod en de unieke uitstraling.

NamaNama werd gekozen uit 30 genomineerde webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. Als runner-up is geëindigd Stationery & DIY gift shop Twenty Somethin’ en de eervolle derde plek is voor SoloBioMooi, de webwinkel met biologische cosmetica. Naast eeuwige roem krijgt de winnende webshop ook een eigen seizoenspagina op HippeShops.nl en een beeldbankabonnement op Pers-Wereld.nl.

Hoe herken je de échte hippe adresjes op internet?
HippeShops.nl, hét blog- en inspiratieplatform voor hip en feel-good webwinkelen, onderscheidt zich van andere portals door alleen díe webshops toe te laten die de juiste balans bieden tussen Hip & Safe winkelplezier. Deze hippe shops zijn op internet makkelijk te herkennen aan het Hippe Shops label. Hippeshops.nl is het eerste en enige platform dat sinds 2010 webshops scant op zowel de hipheidsfactor als op veilig online winkelgemak en originaliteit.

Najaarseditie Next Hippest Shop
Niet gewonnen als webshop, maar toch graag (weer) kans willen maken op deze mooie titel? Webwinkels kunnen zich nu weer inschrijven voor de najaarseditie van The Next Hippest Shop! Deelname aan deze wedstrijd is gratis maar uitsluitend webshops die positief zijn beoordeeld in de Hipscan kunnen zich inschrijven.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.