PERSBERICHT – Muziekids geluk sleutelhanger; een mooi gebaar voor het goede doel

Muziekids geluk sleutelhanger; een mooi gebaar voor het goede doelEen gebaar van liefde op mooie en moeilijke momenten wordt vaak gewaardeerd. Hoe leuk is het om dit op een originele manier te doen, met een speciaal gelukspoppetje. Gelukspoppetjes.eu is, met meer dan 200 verschillende gelukspoppetjes, hét adres om iemand een extra portie geluk te bezorgen. Om Stichting Muziekids te steunen is er nu een speciale sleutelhanger uitgebracht, waarvan een deel van de opbrengst gaat naar dit mooie doel. Dat klinkt toch als muziek in de oren?!

Uit eigen ervaring weet Jans Pilmeyer, eigenaresse van Gelukspoppetjes.eu, hoe belangrijk geluk is. Haar oudste zoon Nick raakte in een week tijd geheel verlamd door het Guillain-Barré syndroom. Op dat moment was hij student aan de Rockacademie en zijn passie voor muziek heeft hem door deze moeilijke periode heen geholpen. Hij is inmiddels afgestudeerd en heeft sinds kort een studio in Eindhoven, waar hij gitaarles geeft en bandjes een cd kunnen opnemen. Omdat Nick destijds zoveel steun heeft gehaald uit zijn muziek, heeft Jans besloten een speciale sleutelhanger te ontwerpen waarvan een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Muziekids, een stichting die kinderen in een ziekenhuis / zorginstelling een muziekbeleving bezorgd.

Muziekids Geluk Sleutelhanger
De Muziekids geluk sleutelhanger draagt de kleuren en letters van de Stichting waaraan een gelukspoppetje naar keuze wordt gehangen. Daaraan vast een Muziekids kaartje met de tekst: “Muziek kent geen beperking, maar wel veel geluk”. Het geheel wordt vervolgens samen in cellofaan verpakt, zodat het ook nog eens leuk is om cadeau te geven. De sleutelhangers worden met veel plezier gemaakt door mensen met een beperking. Voor € 3,50 maak je niet alleen een geliefde blij maar ook Stichting Muziekids, want daarvan wordt € 1,75 aan dit goede doel gedoneerd.

Over Stichting Muziekids
Stichting Muziekids wil afleiding, ontspanning en plezier bieden aan zieke kinderen die in ziekenhuizen verblijven. Dat geldt zowel voor lange als kleine opnames en voor broertjes en zusjes die ook een beetje patiënt zijn. Hiermee willen zij het stressniveau verlagen en het genezingsproces van de kids stimuleren. Met speciale Muziekids Studio’s in ziekenhuizen begeleiden ervaren studioleiders en muzikale vrijwilligers de patiëntjes, om zo even de pijn, stress en de ziekte te vergeten. Een stukje muzikaal geluk waar Gelukspoppetjes.eu, met een speciaal ontworpen geluk sleutelhanger, een bijdrage aan wil leveren.

Over Gelukspoppetjes.eu
Gelukspoppetjes.eu is de grootste leverancier van geluk in Europa. Naast de bekende gelukspoppetjes zijn er ook Sinterklaas en Kerst gelukspoppetjes, voor een extra mooi cadeautje tijdens de feestdagen of leuk voor in een Kerstpakket. Of geef de kerstboom dit jaar een andere look met geluk engeltjes, rendieren, kerstballen of kerstmannetjes. Daarnaast zijn er unieke geluksbrengers die het bedrijf zelf ontwerpt, zoals o.a. de familie gelukspoppetjes Nick, Astrid en Steve, verpleegster Diana en ruiter Katie. Gelukspoppetjes.eu brengt het hele jaar geluk! Bekijk het complete assortiment op www.gelukspoppetjes.eu.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.