PERSBERICHT – Muurstickers van Jenny’s Ambachtswinkel veranderen saaie muren in echte blikvangers

Muursticker Flamingo kinderkamer - ja-winkel.nlHeb je een saaie muur in huis, maar geen zin om met verf of behang aan de slag te gaan? Met de originele muurstickers van Jenny’s Ambachtswinkel geef je je interieur in een handomdraai een totaal nieuwe look.

Weg met die saaie muur
Met een mooie muursticker geef je een saaie muur eenvoudig en snel een nieuw uiterlijk. Ideaal als je geen zin hebt om met verf of behang aan de slag te gaan. Ga voor een muur vol bomen of een verzameling cactussen. Kinderkamers krijgen een totaal andere look met een muursticker van een stoere leeuw, een verzameling auto’s of een schattige eenhoorn. Of kies niet voor één grote afbeelding, maar ga aan de slag met meerdere kleine stickers. Zo creëer je in een mum van tijd een kamer vol sterren, stippen of flamingo’s!

De muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren en zijn te gebruiken op gladde ondergronden. Ze staan niet alleen geweldig op een muur, maar ook op een speelgoedkist, deur of raam. De stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl en zijn ook weer makkelijk te verwijderen. Aanbrengen gaat eenvoudig via de duidelijke handleiding. De muurstickers zijn te koop vanaf € 12,95.

Baby geboren!
Kondig de komst van je baby in stijl aan met een raamsticker met daarop de naam en geboortedatum van je kindje. De geboortestickers zijn niet alleen op het raam te plakken maar zijn ook erg leuk op bijvoorbeeld een speelgoedkist, deur, muur, kinderstoeltje of het kinderbedje. Dit maakt ze ook perfect als kraamcadeau. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95. Staat jouw perfecte geboortesticker er niet bij of wil je hem in de stijl van het geboortekaartje? Eigenaresse Jenny Kaandorp gaat graag voor je aan de slag om een mooie geboortesticker op maat te ontwerpen dat perfect aansluit bij de stijl van het geboortekaartje.

Persoonlijk speelgoed
Op een kinderkamer mag een mooie puzzel natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk is het als een kindje zijn eigen naam bij elkaar kan puzzelen?! De gepersonaliseerde naampuzzel is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties, die elk staan voor een bepaald seizoen. De mozaïeken klok is ook een echte blikvanger. Zeker voor kids die leren klokkijken een absolute must op de kinderkamer. Extra leuk: de klok kan bedrukt worden met de naam van het kind.

De puzzel en klok worden gemaakt in een sociale werkplaats in Amsterdam. Deze werkplaats helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om werkervaring op te doen. Zo kunnen deze mensen in de toekomst zelfstandig functioneren in onze maatschappij.

Over Jenny’s Ambachtswinkel
Als klein meisje droomde Jenny Kaandorp, eigenaresse van Jenny’s Ambachtswinkel, er al van om plekken te mogen ontwerpen waar mensen zich fijn en gelukkig voelen. Na een opleiding tot grafisch vormgever opende ze haar webwinkel met muurstickers, geboortestickers en kinderkamer accessoires. Jenny ontwerpt en tekent alle stickers uit het assortiment zelf. Bekijk de hele collectie op www.ja-winkel.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.