PERSBERICHT – Muchachomalo komt met Vaderdag boxershort voor coole vaders

Muchachomalo Boxershort Vaderdag - muchachomalo.comEén dag in het jaar zetten we alle vaders in het zonnetje. Hoe kan dat nu beter dan met een stoere boxershort in een mooie cadeauverpakking? Muchachomalo presenteert hun Vaderdagspecial: een stoere boxershort met een set tijdelijke tattoos in een originele geschenkverpakking, dat ook als fotolijstje gebruikt kan worden. Een cadeau waarmee elke vader nóg cooler wordt.

Muchachomalo lanceert elk jaar een nieuwe innovatieve collectie met een thema, dat vertaald is in een stukje draagbare kunst. Elk thema heeft een boodschap en geeft mensen iets om over na te denken of om over te praten. De Vaderdagboxershort is speciaal gemaakt voor coole vaders die een net zo cool cadeau verdienen. De giftset bevat naast een stijlvolle zwarte boxershort een setje tijdelijke tattoos. Extra leuk is dat de cadeauverpakking als fotolijst gebruikt kan worden. Zorg voor een extra verrassing door alvast een leuke foto toe te voegen! De set is verkrijgbaar in maat S t/m XXL voor € 39,95.

De Muchachomalo man
De Muchachomalo is niet in één man te vangen. Het is een wilde inborst die in meerdere mannen schuilgaat. Muchachomalos zijn er van alle leeftijden. Komen in verschillende gedaantes. Wel hebben ze een aantal dingen gemeen. Zo zijn ze authentiek, ontzettend eigenwijs en een beetje rebels. Ze zijn charmant en zorgen goed voor zichzelf. Ze zijn ook zelfverzekerd en een tikje mysterieus. Daarbij passen mooie, innovatieve en comfortabele boxershorts met unieke prints, met de hand getekend door echte kunstenaars.

De collectie
De collectie van Muchacomalo bestaat uit boxershorts in verschillende modellen, in zowel effen uitvoering als met bijzondere prints. Allemaal hebben ze het kenmerkende elastiek met de tekst ‘Muchachomalo’. Naast boxershorts voor mannen en jongens bevat de collectie zwembroeken, sokken en shirts. Allemaal in dezelfde unieke stijl. Natuurlijk worden ook de dames en meiden niet vergeten en is er ook voor hen een prachtige collectie ondergoed en beachwear.

Over Muchachomalo
Muchachomalo maakt kunst voor iedereen draagbaar. Het merk is in 2007 opgericht door Shirley Schoonebeek, die na jaren in de lingeriebranche een merk miste dat anders was dan normaal. Ze wilde geen trends en modeontwerpers volgen, maar unieke prints creëren in samenwerking met echte kunstenaars. Deze samenwerking resulteert in het opvallende en innovatieve merk Muchachomalo, waarvan de collectie steeds veelzijdiger en kleurrijker wordt. De collectie is verkrijgbaar via www.muchachomalo.com, via de conceptstore in Amsterdam en bij de vele verkooppunten in binnen- en buitenland.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.