PERSBERICHT – Moussaillon, de nieuwe zeep in poedervorm, maakt van handen wassen een feestje

Moussaillon van Indemne - de nieuwe zeep in poedervorm - solobiomooi.nlWie dacht dat zeep alleen in vaste en vloeibare vorm verkrijgbaar was, heeft het mis. Indemne introduceert namelijk een 100% natuurlijke zeep in poedervorm: Moussaillon. Een innovatief product, dat de markt van lichaamshygiëne op zijn kop zet.

Jezelf wassen met zeepkorrels, zo klein als zandkorrels. Hoe leuk is dat? Indemne maakt het mogelijk met een product dat niet alleen fijn is in gebruik en goed is voor de huid, maar er ook nog eens feestelijk uit ziet.

Natuurlijk een feestje in de badkamer!
Het eerste dat in je op komt als je de kleurrijke verpakking ziet is dat het om een peper en zoutstel gaat. Maar niets is minder waar. Het mooie blauwe flesje van Moussaillon heeft gele strepen en bevat 100% natuurlijke zeep in poedervorm. Een strooizeep, die zowel voor de handen als het lichaam gebruikt kan worden. De strooiflacon geeft met ongelofelijk gemak precies de juiste hoeveelheid zeep. De gekleurde verpakking zorgt direct voor een goed humeur en deze vrolijke noot wordt benadrukt door het geluid van de zandkorrels, die bewegen in de flacon. Moussaillon is leuk voor het hele gezin en kan zelfs door kinderen vanaf 3 jaar gebruikt worden. Met deze zeep vindt elk kind handen wassen leuk! De zeep bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten die de huid respecteren, zelfs de meest gevoelige huid.

Puur natuur
Zoals we van Indemne gewend zijn, worden bij het ontwikkelen van de strooizeep uitsluitend grondstoffen van hoge kwaliteit gebruikt. De ingrediënten komen rechtstreeks uit de Provence en weten de zintuigen als geen ander te prikkelen. De zeep bevat onder andere olijf uit het Middellandse Zeegebied en biologische Karité, die meteen na gebruik voor een zacht gevoel zorgen. De etherische citroen- en lavendeloliën ontwaken de geest, door de zowel frisse als kalmerende geur.

Moussaillon van Indemne wordt verkocht in een flesje van 100 gram en heeft een verkoopprijs van € 15,95.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor biologische cosmetica. Met eerlijke verzorgingsproducten voor zowel volwassenen als kinderen. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Het innovatieve Moussaillon past perfect bij deze filosofie.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.