PERSBERICHT – More2Style brengt sfeervolle collectie woonaccessoires van Storefactory

More2Style lanceert nieuwe collectie woonaccessoires van StorefactoryWebwinkel More2Style brengt de nieuwe collectie van Storefactory. Een Zweeds merk dat in Nederland enorm in opkomst is. Door de strakke lijnen uit de natuur en het stijlvolle design passen de producten in ieder interieur, zowel modern als landelijk.

In de webshop vind je naast Storefactory ook woonaccessoires van andere Scandinavische merken. Eigenaresse Mirielle Bastiaans vertelt: “Dat is waar wij voor staan: jonge merken die nog groeiende zijn, net als wij. Zo kunnen we samen verder groeien. We vinden het belangrijk dat de producten die we verkopen perfect op elkaar aansluiten en dat klanten een fijn, warm en sfeervol gevoel krijgen als ze in hun huis staan. Zodat hun huis weer als een fijn thuis voelt.”

Sfeerverlichting tijdens de donkere dagen
Nu de herfst is begonnen wordt het buiten steeds vroeger donker. Tijd dus om het in huis weer warm en gezellig te maken met mooie sfeerverlichting. De lantaarns van Storefactory zijn echte eyecatchers in je interieur. Dit Zweedse merk kenmerkt zich door de strakke lijnen van de natuur en de minimalistische uitstraling van de producten. Door de bijzondere samenstelling van de materialen en de strakke look, passen de lantaarns zowel in een modern als landelijk interieur. Zet een lantaarn op je dressoir of geef hem een mooi plekje op tafel of op de grond.

Gezelligheid in huis
De makkelijkste manier om je huis snel op te fleuren en een sfeervolle uitstraling te geven is het neerzetten van een mooie bos bloemen of een paar kaarsen. De vazen en kandelaars van het Zweedse merk trekken direct de aandacht. Ze zijn stijlvol door hun eenvoud. Dit maakt ze tijdloos en passend in elk interieur. De vazen en kandelaars zijn verkrijgbaar in zwart en wit, in verschillende uitvoeringen en maten en zijn ook erg leuk als set bij elkaar.

Interieuradvies
Bij More2Style kun je ook terecht voor interieuradvies; zowel bij kleine aanpassingen als grotere veranderingen helpen Mirielle en haar team graag met een persoonlijk advies op maat. Daarnaast draait het niet uitsluitend om de producten. Mirielle: “Shoppen is bij ons een beleving. Alle producten worden verpakt als een cadeautje en er komt altijd een persoonlijk kaartje bij. Het openmaken van de doos voelt dan als een verrassing voor jezelf en is een feestje om uit te pakken.”

Over More2Style
More2Style is de webshop van Mirielle Bastiaans. Na jarenlang in de detailhandel te hebben gewerkt werd haar interesse steeds meer richting interieurstyling gestuurd. Passievol en met oog voor detail ging ze aan de slag met de opleiding binnenhuisarchitectuur. Niet lang daarna bundelde ze haar kennis en enthousiasme en opende www.more2style.nl. Hier verkoopt Mirielle niet alleen woonaccessoires van bijzondere merken, maar helpen zij en haar team hun klanten ook met het restylen van het interieur, zodat hun huis een fijn thuis wordt. Dit jaar viert de shop haar driejarig jubileum.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.