PERSBERICHT – Moeder & Dochter sieraden van KAYA symboliseren band tussen moeder en kind

Twee gepersonaliseerde armbanden 'Elegant Disc'Op zondag 12 mei zetten we onze moeders in het zonnetje. Maak van deze Moederdag iets speciaals en durf te kiezen voor iets originelers dan bloemen of parfum. Kies voor een mooi sieraad dat de band tussen moeder en kind symboliseert. Origineel, lief én persoonlijk!

Moederdag is hét moment om mama te laten weten hoeveel je van haar houdt. Met een persoonlijk en betekenisvol sieraad uit de Moeder & Dochter collectie van KAYA geef je een cadeau om voor altijd te koesteren.

Mommy & Me
Veel meisjes willen niets liever dan dezelfde sieraden dragen als hun moeder. Met de mooie Mommy & Me sieraden kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. De kettingenset Infinity is een absolute aanrader als Moederdag cadeau. De set bestaat uit twee kettingen met een Infinity symbool, dat staat voor de oneindige liefde tussen moeder en dochter. De kettingen zijn verkrijgbaar in sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat roségoud verguld. Om de sieraden extra persoonlijk te maken is er ruimte voor een handgeschreven gravure van jullie speciale woorden, namen of data. Met deze kettingen zijn jullie voor eeuwig verbonden!

Moeder dochter armband
Ook met een moeder dochter armband kun je mama verrassen. Een uniek sieraad om dagelijks te dragen. De elegante armbandjes zijn in verschillende materialen en maten verkrijgbaar, voor zowel dames als kinderen. Geef de sieraden een persoonlijk verhaal en laat de bedels aan de armband graveren. Dit wordt ambachtelijk met de hand gedaan. De gravering is dus niet machinaal kaarsrecht of gestempeld, maar letterlijk handgeschreven door ontwerpster Tanja Rakhou, eigenaresse van KAYA Sieraden. Extra speciaal is dat elk cadeau voor moeder en dochter luxe wordt verpakt in twee cadeaudoosjes met wenskaarten.

Giving Back Project
KAYA Sieraden heeft hart voor alle kinderen en doneert daarom per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting maakt het voor kinderen in Gambia mogelijk naar school te gaan. Een mooie gedachte en misschien wel het mooiste juweel dat er is! Op dit moment worden 20 kinderen ondersteund en is KAYA officieel erkend door stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op de website lees je meer over de 20 kinderen die naar school toe kunnen dankzij het Giving Back Project van KAYA Sieraden.

Over KAYA Sieraden
Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder Tanja Rakhou om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot mooie slavenarmbanden. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start. Naast sieraden voor moeder & dochter kun je hier terecht voor sieraden voor speciale momenten zoals geboorte, communie of eerste verjaardag. Kijk voor de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.