PERSBERICHT – Modelabel Marjolein Elisabeth (ME) lanceert nieuwe kledingcollectie

Modelabel Marjolein Elisabeth (ME) lanceert nieuwe kledingcollectieDe nieuwe collectie van modelabel Marjolein Elisabeth (ME) maakt je extra vrolijk deze zomer. De zomercollectie bestaat namelijk uit 100% eerlijke geproduceerde stoffen én is 100% eerlijk gemaakt. Happy ME!

Dit seizoen lanceert het Nederlandse fashionlabel Marjolein Elisabeth alweer haar 13e collectie. Zonnig, vrouwelijk en eigenwijs, met die woorden typeert eigenaresse en ontwerpster Marjolein in ’t Veld de Spring-Summer 2019 Collectie. Marjolein: “De nieuwe collectie maakt je aan het lachen. Door de vertrouwde klassieke modellen uitgevoerd in uitbundige kleuren, rijke stoffen en eigenwijze prints.”

Spring-Summer Collection 2019
Uitbundig, casual of liever lekker zomers? Met de nieuwe damescollectie van Marjolein Elisabeth kun je alle kanten op. Het fashionlabel houdt van kleuren en prints met fijne details, zoals een lief borduursel, mooi kant of gave print. Kies voor een mosterdgele broek en combineer met een top van kant. Of neem de groene stretchrok met luipaard tailleband en draag daar een luchtig shirt boven. Een perfecte combinatie om te genieten van een zomerse dag. Wil je deze outfit dragen naar je werk? Ga dan voor de groene ruitjesblouse, zodat het net iets chiquer draagt. Heerlijk mixen en matchen dus! Naast broeken, rokken en tops zijn er ook jurkjes verkrijgbaar. Zowel in mooie effen kleuren als met een kleurrijk bloemmotief. Happy Summer!

100% stoffen met keurmerk
De Spring-Summer Collection 2019 is de eerste collectie die voor 100% uit stoffen met het keurmerk GOTS of OEKO-TEX bestaat. Vanaf de oprichting wordt Marjolein Elisabeth eerlijk geproduceerd in Europa; eerst in Nederland, nu ook in Bulgarije. Omdat het fashionlabel hoge eisen stelt aan de kwaliteit van stoffen, lag de doelstelling om 100% stoffen met een keurmerk te gebruiken iets verder in de toekomst. Inmiddels is deze doelstelling behaald en daar is het merk trots op. Marjolein: “Vasthouden aan het doel waar je in gelooft loont. Dat geldt zowel voor duurzaamheid, als voor mijn merk in zijn algemeenheid.”

Over ME
Vanuit de behoefte naar vrolijke kantoorkleding besloot Marjolein in ’t Veld haar kantoorbaan in te ruilen voor het ondernemerschap. Haar missie? Vrouwen zich de mooiste versie van zichzelf te laten voelen. Door ze te laten stralen in vrouwelijke kleding, met een goede en comfortabele pasvorm. Kleurrijke en representatieve kleding die je naar elke gelegenheid kunt dragen. De collectie bestaat uit vaste items die ieder seizoen in andere kleuren en prints verkrijgbaar zijn. De stoffen voelen fijn aan, dragen comfortabel en zijn sprekend van kleur. Marjolein Elisabeth wordt in Europa gemaakt onder eerlijke omstandigheden en is gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar via de website www.marjoleinelisabeth.nl en bij een aantal geselecteerde verkooppunten, zoals YDU in Amsterdam, Poush Store in Den Haag, Soof Stijl in Numansdorp, LIVStores in Utrecht en De Hippe Engel in Schipluiden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.