PERSBERICHT – It’s a mo! herinneringen – voor kracht en steun bij verlies

Herinneringsbord - It's a mo! herinneringenNederland heeft er een ontzettend bijzondere webshop bij. It’s a mo! herinneringen biedt de mogelijkheid het leven in iets tastbaars te gieten. Zo kun je de mensen waar je zo van houdt, iets moois nalaten. Je kunt er een herinnering aan een dierbare laten maken, denk aan een vingerafdruk in een sieraad. Persoonlijker kan bijna niet…

De ‘MOeder’ van it’s a mo! herinneringen
Heel subtiel zie je op de webshop de letters M en O terugkomen. In MOment bijvoorbeeld. En dat is niet zomaar. De ‘MOeder’ van it’s a mo! herinneringen is grafisch vormgever MOnique van der Steen (van it’s a mo! design). Zij ontwierp altijd al geboortekaartjes en trouwkaarten, maar ze miste iets. Vanuit een diepere behoefte om iets tastbaars te doen voor anderen, ontstond het plan herinneringen vast te leggen en op die manier troost te bieden.

Het uitgangspunt van it’s a mo! herinneringen is de persoon die een herinnering wil achterlaten. En als nabestaande kun je natuurlijk ook zelf iets moois laten maken. Ook als er iemand in je omgeving wel wat troost kan gebruiken, helpt it’s a mo! herinneringen je met het vinden van de juiste woorden.

Tastbare herinnering
Steeds vaker willen mensen as van een dierbare bij zich houden. De urn in de kast voelt te ver weg en in die emotie biedt een ashanger een waardevolle oplossing. Prachtige sieraden waarin een klein deel van de as van een geliefde kan worden bewaard. Deze mooie sieraden worden met de hand gemaakt door onze goudsmid. Andere bijzondere sieraden die verkrijgbaar zijn bij it’s a mo! herinneringen, zijn sieraden met een vingerafdruk. Uniek en heel persoonlijk. Niet alleen bijzonder als herinnering bij verdrietige omstandigheden, ook zeer geschikt voor feestelijke gelegenheden.

De herinneringsborden van it’s a mo! herinneringen zijn ware kunstwerkjes en ook weer uniek. Handgemaakt en ook op maat gemaakt in de kleuren die jij wenst, met jouw afbeeldingen en jouw teksten. Je kunt as van de overledene in een glazen reservoir laten plaatsen of er een waardevol briefje op prikken. Bekijk ook de prachtige vormgegeven stambomen (op wens gemaakt) welke kunnen dienen als een prachtige herinnering. Laat de familiegeschiedenis vereeuwigen op canvas of plexiglas.

En wil je iemand troosten in je omgeving, maar vind je het lastig de juiste woorden te vinden, denk dan eens aan een troostkaart of een poster met een lieve tekst. Deze posters zijn ook zeer geschikt voor in de wachtkamer van een ziekenhuis of verpleeghuis. De teksten bieden troost voor veel mensen.

Therapeutisch Moment
Het MOment Family Moments is ook al zo’n uniek concept. Samen met het team van mo! werken aan een kunstwerk, waarin herinneringen en gevoelens worden verwerkt. Maak één doek of kies voor een meerluik. De bijeenkomst kan heel verhelderend en therapeutisch werken, hoewel dat niet eens het doel is. Tijdens de bijeenkomst worden foto’s gemaakt, die worden verwerkt in een herinneringsboek. Dit herinneringsboek wordt verder aangevuld met de stamboom, familie foto’s en teksten of gedichten. Zo heeft de familie een bijzonder waardevolle herinnering.

Over it’s a mo! Herinneringen
Deze nieuwe webshop biedt troost, tastbare herinneringen en volop persoonlijkheid. Juist omdat die persoonlijkheid zo belangrijk is, heeft het team van mo! service hoog in het vaandel staan. Kijk voor prijzen, levertijden, het complete assortiment en de mogelijkheden op www.itsamo-herinneringen.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.