PERSBERICHT – Mix en match je zomerse look met de nieuwe sieradencollectie van InTu jewelry

Single oorbellen en edelsteen ringen - intujewelry.nlSieraad designer en energy healer Maud Peij presenteert haar nieuwe zomercollectie. Deze bestaat uit kleurrijke betekenisvolle sieraden zoals edelsteen ringen, symbool kettingen en single oorbellen. Onderling perfect te combineren, waardoor ze geweldig passen bij je zomerse outfit!

Alles is energie. Edelstenen en symbolen brengen hun eigen energie en betekenis met zich mee. In deze collectie voorziet InTu jewelry het sieraad van een betekenis en energie, het is aan jou om dit te voelen en het verhaal te maken!

Betekenisvolle edelsteen ringen
De mooie edelsteenringen passen altijd bij jouw vibe van het moment en geven je outfit een extra touch. De 14 karaat gevuld gouden ringen zijn verkrijgbaar in verschillende edelsteensoorten en kleuren. Draag er een aantal bij elkaar voor een speels effect. Extra leuk is het om te kiezen voor een edelsteen die bij je past. Hiervoor heeft InTu jewelry een handige edelstenen gids gemaakt. Iedere steen heeft zijn eigen betekenis en werking. Kijk van welke steen je hart sneller gaat kloppen en lees de bijbehorende energie en betekenis.

Single oorbellen
Blikvangers in de nieuwe collectie zijn de kleurrijke single oorbellen. Oorbellen die je per stuk koopt, zodat je naar hartenlust kunt mixen en matchen. De oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat gevuld goud, in combinatie met een edelsteen als Rozenkwarts, Labradoriet, Carneool, Amethist en Aventurijn. Zowel de edelsteen ringen als de single oorbellen zijn verkrijgbaar vanaf € 25.

Element symbool kettingen
De collectie symbool kettingen is uitgebreid met vier prachtige elementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. De ene kant van de hanger bevat een driedimensionaal beeld van het element, terwijl de andere kant het bijpassende geometrische symbool bevat.

De vier elementen op de hangers zijn niet zomaar gekozen. Deze zeggen iets over de manier waarop je naar de wereld kijkt. Zo brengt het element Aarde stabiliteit en het vermogen om vast te houden aan dromen. Het element Lucht overziet het grotere geheel en maakt verbindingen. Vuurtekens zijn juist snel enthousiast en altijd op zoek naar mogelijkheden en bij het element Water draait alles om het gevoel dat een situatie bij de draagster oproept.

Vanwege de persoonlijke betekenis zijn de sieraden met elementen populaire cadeaus. De element symbool kettingen zijn verkrijgbaar voor € 69.

Over InTu jewelry
In haar atelier in Utrecht ontwerpt en maakt Maud Peij de mooiste spirituele sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen als sterling zilver en 14 karaat gevuld goud. Exclusieve sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en komen met een mooie omschrijving van de edelsteen of het symbool. Verzending binnen Nederland is gratis. Bekijk alle sieraden uit de nieuwe collectie op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.