PERSBERICHT – Minis Only is The Next Hippest Shop of the Season

Minis Only - 1e plaats Next Hippest Shop awardKindermode webshop Minis Only is uitgeroepen tot ‘’The Next Hippest Shop of the Season | Spring & Summer 2015’’. Minis Only wist met een overweldigend aantal stemmen en een hoge puntentoekenning door de vakjury de eerste plek te bereiken en gaat er met de felbegeerde titel vandoor. The Next Hippest Shop of the Season wordt sinds 2010 georganiseerd door HippeShops.nl, dé online shopping blog van Nederland en België.

Duurzaam en funky hip
Minis Only is een hippe kindermode webwinkel, vol eigenzinnige, funky en schattige kleding en accessoires voor mini’s in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar. Kwaliteit en originaliteit staan voorop, daarom biedt Minis Only alleen kindermerkkleding met een hippe twist van prachtige kwaliteit. Minis Only importeert eigenhandig kinderkleding uit Australië, Amerika, Canada en Groot-Brittannië. Daarnaast is Minis Only de exclusieve aanbieder van hippe merken, waaronder Electrik Kidz en Mini Shatsu. De leuke accessoires in de webshop, zoals de hippe bandana’s, maken de outfits af. Voor ouders die waarde hechten aan duurzaamheid biedt de shop een handige filter om het aanbod te selecteren op biologische kinderkleding.

De 3 hipste shops van dit seizoen
Minis Only werd als hipste shop gekozen uit 30 genomineerde webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. Minis Only wint naast de eervolle titel en eeuwige roem een gratis persbericht en beeldbank abonnement t.w.v. €95,- van Pers-wereld.nl, een gratis coachingstraject Groeien met SEO t.w.v. €647,- van Ompro.nl, en een gratis Shopboost account t.w.v. €90,- van Shopboost.nl. Als hippe runner-up is geëindigd LeukeHebbies, de webwinkel voor originele cadeaus van kleine en grote ontwerpers uit binnen- en buitenland. De webshop met frisse Hollandse en Scandinavische woonaccessoires en lifestyle producten &Sinne neemt de eervolle derde plek in.

Hoe herken je de échte hippe shopadresjes op internet?
HippeShops.nl is al 5 jaar hét blogplatform boordevol online shopping inspiratie voor wonen, lifestyle, mode en kinderen. De site biedt een unieke selectie webshops en online musthaves die nog niet door de grote massa zijn ontdekt. HippeShops.nl onderscheidt zich van andere webwinkelportals door alleen díe webshops toe te laten die de juiste balans bieden tussen Hip & Safe winkelplezier. Deze hippe shops zijn overal op internet te herkennen aan het Hippe Shops label. De bloggers van HippeShops.nl delen elke dag opnieuw de leukste vondsten van het web met duizenden shopfanaten.

Najaarseditie Next Hippest Shop
Webwinkels die ook graag een keer kans willen maken op deze mooie titel kunnen zich nu weer inschrijven voor de najaarseditie 2015 van The Next Hippest Shop! Deelname aan deze wedstrijd is gratis, maar uitsluitend webshops die positief zijn beoordeeld in de Hipscan, ook een gratis service van HippeShops.nl, kunnen zich voor deze hippe webshopverkiezing aanmelden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld