PERSBERICHT – Met het bestek van Grabease is zelf leren eten leuk én veilig

Met het bestek van Grabease is zelf leren eten leuk én veilig Wat gaat de ontwikkeling van een kind toch snel. Je bent nog maar net gewend aan de eerste hapjes en de volgende fase breekt aan: je baby wil geen hulp meer, maar zelf eten! Naast dat dit hilarische momenten oplevert, is het ook nog eens enorm goed voor de ontwikkeling. De vork en lepel van Grabease zorgen ervoor dat je kind op een veilige en ergonomische manier zelf leert eten.

Je kind lekker laten knoeien en uitproberen is goed. De zelfstandigheid zorgt ervoor dat kinderen zelfverzekerd worden, en dat is iets waar je kids van jongs af aan in kunt begeleiden. Alleen niet al het bestek is geschikt, want lepels zijn vaak te lang. Daar heeft het Engelse merk Grabease iets op gevonden. Een korte lepel en vork voor kleine handjes, met daarop een ‘choke-beschermer’ zodat het bestek niet te ver de mond in kan komen.

Bestekset van Grabease
De set van Grabease bestaat uit een vork en lepel, speciaal ontworpen voor kids van 6 maanden en ouder. De unieke vorm en kortere handgreep van het bestek stimuleren bij een kind twee verschillende handgrepen, zowel horizontaal als verticaal. Dit zorgt voor de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden. De toegevoegde ‘choke-beschermer’ voorkomt dat het bestekje te ver in de mond komt. Een fijn idee, want zo kan je kindje op een veilige manier zelf van elke en maaltijd genieten!

Over Grabease
Grabease is een revolutionair, gepatenteerd ontwerp bedacht door Maya Shalev. Maya is zelf moeder en liep tegen het probleem aan dat lepels vaak te groot zijn en geen goede handgreep bieden. Zij brak voor haar kind de lepels doormidden en bedacht een nieuw handvat. Later heeft ze dit idee verder uitgedacht en is er een design en een verstikkingsprotectie voor ontworpen. Inmiddels worden de besteksets van Grabease door vele (groot)ouders aangeschaft voor hun (klein)kinderen en kunnen kleintjes op veilige wijze leren genieten van eten.

Verkoopinformatie
Nybble is de distributeur van Grabease in Nederland en België. Producten van het merk zijn te koop bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops, zoals bij De Boezemvriend in Amsterdam. Het bestek bestaat uit een vork en een lepel en is te koop in de kleuren grijs, wit, roze, blauw en oranje. Verkrijgbaar als set voor € 14,95. Geïnteresseerde (web)shops die dit merk willen verkopen, kunnen contact opnemen met Nybble.

Over Nybble
Nybble distribueert innovatieve en originele baby- en kinderproducten, van hoogwaardige kwaliteit met net dat beetje extra. Het Engelse merk Grabease is onlangs toegevoegd aan het portfolio. Andere merken die het bedrijf vertegenwoordigd zijn o.a. Mrs. Mighetto, EZPZ, Silly Billyz, Aden + Anais, Kippins, Funkybox en GObabyGO. Het bedrijf is continu op zoek naar vernieuwende producten en ziet het als een uitdaging om producten te vinden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, maar daarnaast origineel, vernieuwend én toegankelijk zijn. Kijk voor meer informatie op www.nybble.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.