PERSBERICHT – Melon Day verrast met bijzonder leuke kaarten, kraamcadeaus en trouwaccessoires

Push up confetti wij gaan trouwen - melonday.nlEen bingokaart voor een vrijgezellenfeest, een poster met je levensloop of confetti om het geslacht van je kindje te verklappen: bij Melon Day vind je originele stationery, accessoires en cadeaus voor bijzondere gelegenheden. De items zijn allemaal zelf ontworpen, zoals de nieuwe Montessori-rammelaars en de gepersonaliseerde kleding. Verras een aanstaande bruid bijvoorbeeld met een hemdje met haar nieuwe achternaam én haar trouwdatum. Een gegarandeerd succes!

Echte post is leuker
Een écht kaartje is zoveel leuker dan een mailtje of app, zeker als je iets leuks wilt vertellen. Bij Melon Day vind je hippe handgeletterde wenskaarten, bijvoorbeeld om een getuige te bedanken, een ceremoniemeester te vragen of een broer en zus te vertellen dat ze oom of tante worden. Extra speciaal zijn de gepersonaliseerde kaarten, zoals een kaart met hartjes en een gekleurd koordje met kraaltjes die een naam, datum of woord vormen. Snel naar de brievenbus dus!

Welkom, lieve baby!
Is er een kindje geboren? Verras de ouders met een uniek kraamcadeau van Melon Day. Kies bijvoorbeeld voor buikstickers of een bedrukte romper met de tekst ‘kleine mevrouw/meneer’ en zijn of haar achternaam. Te leuk voor woorden! Tip: je hoeft er de voornaam nog niet voor te weten, dus je kunt dit kraamcadeau al bestellen voordat het kindje is geboren. Bijzonder om te geven zijn ook de zogenaamde Montessori-rammelaars, mooie rammelaars die ook als bijtring gebruikt kunnen worden. De houten rammelaars zijn makkelijk vast te houden, duurzaam en goed voor de fijne motoriek en de zintuigen. En ga je een babyshower organiseren? Kijk dan zeker eens naar de unieke babyshower quiz!

Originele trouwaccessoires
Ga je zelf trouwen, ben je uitgenodigd voor een bruiloft of mag je een vrijgezellenfeest organiseren? Ook dan is Melon Day zeker een adres om te onthouden. Vertel vrienden en familie dat jullie gaan trouwen met push up confetti, daag een vrijgezel uit met een quiz over zijn of haar verloofde of geef een pasgetrouwd stel een box vol dates cadeau. Of laat een mooi armbandje of handgeletterde trouwkaart op maat maken.

Over Melon Day
In Turkmenistan is Melon Day, de tweede zondag van augustus, een nationale feestdag gewijd aan de trots van het land: de meloen. Duizenden kilometers verderop, in Helmond, werd op Melon Day een klein meisje geboren. Omdat Marieke Donkers in Nederland niet die leuke items kon vinden voor haar dochter die zij zocht, besloot ze zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen van producten die hier nog niet te krijgen waren. Zo ontstond de webshop Melon Day, die 18 mei haar 1-jarig jubileum vierde. Bekijk het complete assortiment op www.melonday.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.