PERSBERICHT – Marbles by MG presenteert nieuwe collectie sieraden met een verhaal

Armbanden uit The Eden Collection - marblesbymg.nlDit voorjaar brengt Marbles by MG The Eden Collection. Een prachtige collectie sieraden met kleine natuursteentjes in opvallende kleuren en subtiele geometrische vormen. Alle sieraden zijn ontworpen vanuit de kenmerkende stijl die zowel stylish als verfijnd is. Bijzonder is dat elk sieraad een eigen betekenis heeft.

Ontwerpster Marit Groen vertelt: “Ik heb deze nieuwe collectie ontworpen om de draagster onderweg naar een nieuw doel te steunen, een beetje bescherming te bieden en een duwtje in de rug te geven”. Elk sieraad heeft een eigen betekenis. Het is vervolgens aan de draagster om het verhaal te maken.

Kenmerkende stijl
The Eden Collection bestaat uit armbanden, kettingen en oorbellen. Elk sieraad wordt speciaal op maat gemaakt en is ontworpen vanuit de kenmerkende Marbles by MG stijl, die zowel stijlvol als verfijnd is. Goud- of zilverkleurig messing en stevig koord worden gecombineerd met edelsteentjes, kraaltjes en bedeltjes. Draag de armbanden met drie bij elkaar voor een leuk en speels effect. De kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat ze altijd passend zijn bij jou en bij de gelegenheid. Fijn is dat er bij elke nieuwe collectie ook sieraden sets worden samengesteld door Marit. Leuk omdat je zo ziet welke sieraden goed bij elkaar passen én je bent zo nog eens voordeliger uit ook!

Sieraden met een betekenis
De edelsteentjes die in de sieraden gebruikt worden hebben elk hun eigen werking. De draagster kan zo zelf bepalen wat zij nodig heeft. Jade is bijvoorbeeld reinigend en geeft geluk, Agaat zorgt voor stabiliteit en bescherming en Jaspis geeft moed en daadkracht. Ideaal als je het lastig vindt om voor jezelf op te komen of als je voor een moeilijke keuze staat. Heb je last van depressieve gevoelens, dan kan een sieraad met Zonnesteen je helpen om meer vreugde en blijdschap in je leven te krijgen. Bepaal eerst waar je behoefte aan hebt en kies vervolgens het sieraad dat je helpt je doelen te bereiken.

Over Marbles by MG
Marbles by MG is ontstaan uit het willen maken van passende sieraden voor iedereen. Pure sieraden, passend bij het moment, bij de gelegenheid en de draagster. Eigenaresse en ontwerpster Marit Groen geeft elk sieraad een betekenis mee. Daarna is het aan de draagster om het verhaal te maken. Dit helpt jou de meest bijzondere momenten te vangen, te koesteren en te (her-)gebruiken wanneer nodig. Bekijk de hele collectie op www.marblesbymg.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.