PERSBERICHT – Mama Me-time Kit: een verwenmomentje voor alle moeders

Mama Me-time Kit - tijdvoormama.nuEen druk en liefdevol gezinsleven, werk, hobby’s en vrienden zorgen ervoor dat ‘la mamma’ zichzelf een beetje wegcijfert. De Mama Me-time Kit van Tijd Voor Mama gaat daar verandering in brengen. Met deze stijlvolle kit vol prachtige producten kunnen moeders eindelijk dat (verwen)momentje voor zichzelf nemen. De limited edition kit is tot en met 25 november te bestellen, dus wees er snel bij!

De Mama Me-time Kit is een regelrechte verrassing voor elke moeder en zorgt voor een waardevol me-time moment. Moeders kunnen de kit voor zichzelf bestellen, maar natuurlijk ook voor andere moeders die wel wat me-time kunnen gebruiken. En hoe leuk zou het zijn als vaders, familie of vrienden de Mama Me-time Kit voor die ene lieve mama bestellen?

Unieke producten van kleine ondernemers
Wie van verrast worden en uitpakken houdt – én wie wel een (verwen)momentje voor zichzelf kan gebruiken – moet zeker de Mama Me-time Kit bestellen. In de stijlvolle kit vind je prachtige producten die de bedenker met liefde en zorg heeft uitgekozen. Stationery, sieraden en wellness-items van onder andere Aandachtsmomenten, Marbles by MG, Lief voor je Leif en Tijd voor Mama. Kleine sprankelende en enthousiaste ondernemers die een groot verschil maken. En dat maakt de Mama Me-time Kit zo uniek.

Verkoopinformatie
De Mama Me-time Kit is een limited edition product dat twee weken lang wordt verkocht (van 11 t/m 25 november 2019) voor € 49,95. Alle cadeautjes worden apart verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt. Rond 16 december worden alle dozen verstuurd; de Mama Me-time Kit is dus ook een ideaal cadeau voor de feestdagen! Bekijk en bestel de Mama Me-time Kit op www.tijdvoormama.nu.

Over Mama Me-time Kit
Mary-Lou Godfried is het sprankelende brein en de drijvende kracht achter de Mama Me-time Kit en Tijd voor Mama. Ze is moeder van drie kinderen en ontleende eerst haar identiteit aan haar kroost. Op een gegeven moment wist ze haar individu los te koppelen van het moeder zijn. Wat blijkt uit haar motto: elke moeder is ook een vrouw. Mary-Lou wordt er gelukkig van om met Tijd voor Mama producten te ontwikkelen die daarmee in een lijn liggen. Naast de Mama Me-time Kit verkoopt ze stijlvol ontworpen plannerstickers en motivatiekaartjes. Reminders voor moeders om vaker voor zichzelf te kiezen en daadwerkelijk me-time in te plannen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.