PERSBERICHT – Magnesium verkozen tot Supplement van het Jaar 2018

Mineraaldrank Magnesion® - vedax.nlGoed nieuws: magnesium is verkozen tot Supplement van het Jaar 2018. Dat bleek onlangs op de Nationale Gezondheidsbeurs. Een terechte erkenning, want wist je dat magnesium aan de basis staat van honderden biologische processen in het lichaam? Helaas krijgen we er te weinig van binnen. Daarom ontwikkelde Vedax de unieke bruisformule Magnesion®, met natuurlijk magnesium en vitamine D3 als een heerlijk mineraaldrankje. Makkelijk in gebruik en dankzij de combinatie met vitamine D3 extra effectief. De perfecte drank tegen stress, om lekker te slapen en voor soepele spieren.

Magnesium als favoriet supplement
Sporters weten het al langer: magnesium is een onmisbaar mineraal. Het helpt je lichaam en geest te ontspannen, ondersteunt spieren en zenuwen en verlaagt de stress-gevoeligheid. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van magnesium als supplement. Zo kan magnesium helpen in stresssituaties, bij spierzwakte en tegen vermoeidheid. Geen wonder dus dat magnesium verkozen is tot Supplement van het Jaar 2018!

Mineraaldrank Magnesion®
De nieuwe trend voor magnesium gebruik is Magnesion®, een unieke bruisformule op basis van natuurlijk magnesiumcitraat én vitamine D3. Want wist je dat magnesium en vitamine D3 elkaar nodig hebben? De combinatie optimaliseert de werking van magnesium door je vitamine D-waarden op peil te houden. Doordat je Magnesion® kunt drinken, is het bovendien makkelijk in te nemen en wordt het sneller opgenomen in je lichaam. De unieke bruispoeders zijn ook verkrijgbaar als speciale versie voor zwangere vrouwen, voor senioren of als therapeutische toepassing.

De Magnesion® bruispoeders zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, Holland & Barrett, DA/DIO drogisten, zelfstandige drogist, apotheker Reform- en Gezondheidswinkels en vele online shops. Ook op www.vedax.nl kun je terecht om de Magnesion® producten eenvoudig te bestellen.

Over Vedax
Gezond en relaxed leven, dat willen we allemaal. Maar met de dagelijkse drukte van werk of gezin kunnen de meeste mensen wel wat hulp gebruiken. Samen met een gezonde levensstijl bieden de supplementen van Vedax de nodige ondersteuning om optimaal te kunnen genieten van het leven, in iedere levensfase. Vedax heeft speciale producten voor onder meer jongeren, volwassenen, zwangere vrouwen en senioren. Voel je energieker dan ooit en gun het jezelf om voluit te kunnen stralen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.