PERSBERICHT – Maan Amsterdam lanceert prachtig vormgegeven zwangerschapsdagboek

zwangerschapsdagboek-maan-amsterdamNederland is een nieuw merk rijker! Maak kennis met Maan Amsterdam, een nieuw label dat originele zwangerschaps- en babyproducten ontwerpt en op de markt brengt. De zwangerschap en babytijd vliegt vaak voorbij, maar is zo speciaal en bijzonder. Maan Amsterdam maakt deze herinneringen tastbaar in een mooi vormgegeven zwangerschapsdagboek. Een geweldig aandenken voor later!

Producten die zorgen voor een ‘wow-gevoel’, dat is het idee achter Maan Amsterdam. Het merk is opgericht door Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken, de eigenaressen van webwinkel Mini & Momo. Met Maan Amsterdam proberen ze de liefde en roze wolk tijdens én na de zwangerschap nog intenser te maken en langer vast te houden. Het zwangerschapsdagboek is inmiddels uitgebracht en wordt met enthousiasme ontvangen.

Zwangerschapsdagboek
In het zwangerschapsdagboek kunnen vrouwen alles rondom hun zwangerschap vastleggen. Wekelijks kun je vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe het gaat, over de echo’s en tips van de verloskundige of gynaecoloog. Maar ook over de babykamer, wat je bezighoudt en waar je naar uitkijkt. Er is daarnaast voldoende ruimte om zelf te schrijven en foto’s te plakken. Achterin bevat het boek handige checklists en is er ruimte om belangrijke gegevens te noteren. Zo maken zwangere vrouwen voor zichzelf, maar ook voor later een mooi herinneringsboek.

Het zwangerschapsdagboek (ISBN: 9789082693003) is mooi vormgegeven in zachte pastelkleuren en voorzien van lieve illustraties en leuke quotes. Het hardcover boek heeft een afmeting van 21 x 21 cm, bevat 88 pagina’s en een leeslint. Een musthave voor aanstaande mama’s en ook superleuk om cadeau te geven aan een mama-to-be. De verkoopprijs van het zwangerschapsboek is € 29,95.

De producten van Maan Amsterdam zijn verkrijgbaar via Mini & Momo en diverse andere verkooppunten in Nederland en België.

Over Maan Amsterdam
Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoeging van de eerste letters van de voornamen van oprichters Marieke en Anoek. Maan Amsterdam ontwerpt zwangerschaps- en babyproducten die net even anders zijn. Kwaliteit, originaliteit en uitstraling zijn daarbij erg belangrijk, waardoor de producten eruit springen qua materiaal, vormgeving en gebruik. Maan Amsterdam producten hebben een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren die veel mensen aanspreken. Dit maakt de producten ideaal als cadeautje voor (bijna) mama’s. Het tweede product van Maan Amsterdam is een ‘eerste jaar (baby) invulboek’. Dit boek zal later dit jaar worden gepresenteerd.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.