PERSBERICHT – Maak kennis met PLY – de stijlvolle design kandelaar van puik

Ply kandelaar van PuikMet de nieuwe Ply kandelaar van Puik heb je een eyecatcher in handen. Het design is subtiel en elegant dankzij de bouwkundige samenstelling en het gebruik van de materialen terrazzo en staal. Dit stijlvolle object geeft sfeer aan elke ruimte en is zelfs zonder dat de kaarsjes aan zijn geweldig om naar te kijken.

Ontwerpster Isabel Quiroga heeft voor het design van de Ply kandelaar gebruik gemaakt van de materialen terrazzo en staal. De eenvoudige vormen en zachte kleuren maken Ply tot een tijdloos product. Door het simplistische ontwerp en luxe materiaal is het een pareltje om naar te kijken en een perfecte sfeermaker voor koude winteravonden.

PLY Kandelaar – De perfecte laag.
Isabel zorgt met de Ply kandelaar voor een harmonisch samenspel van vorm en functie. Het ontwerp bestaat uit een cirkel die als basis dient voor de kandelaar. Vervolgens gaat de voet van de kandelaar trapsgewijs over in de standaard voor de kaars. Het design is subtiel en elegant dankzij de bouwkundige samenstelling en het gebruik van de materialen terrazzo en staal. De kandelaars trekken zelfs de aandacht wanneer de kaarsen niet aangestoken worden.

Verkoopinformatie
De Ply-collectie bestaat uit twee soorten kandelaars: de PLY CANDLE en de PLY TEALIGHT. Een variant voor lange kaarsen en eentje voor waxinelichtjes. Maak een keuze tussen een romige witte basis met perzikkleurige vlokken of een donkere leistenen variant met witte spikkels. Beide kleurencombinaties worden aangevuld met een glanzende gouden kandelaar. Mix en match de kaarsenhouders en kleuren onderling voor een extra speels effect.

Zowel de PLY CANDLE als de PLY TEALIGHT hebben een verkoopprijs van € 25,- en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Bestel de kandelaars via www.puikdesign.nl of bij een van de 300 retailers.

Over puik
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.