PERSBERICHT – Love, Sam komt met trendy stationery collecties in vintage en bohemian stijl

Golf bird wenskaart - collectie Bohemian nature - love-sam.comLove, Sam presenteert twee prachtige stationery collecties, passend bij de trends van nu. Vintage flavour: stationery met een vintage smaakje, en Bohemian nature: een mix van waterverf, pastelkleuren, tekeningen uit de natuur en een vleugje magisch goud.

Vintage flavour
Vintage en retro zijn razend populair en laten oude tijden herleven. De Vintage Flavour collectie is met zorg en vooral heel veel liefde ontworpen. Ontwerpster Sam Loman: “Met de Vintage Flavour collectie wil ik mensen laten kijken naar de kleine dingen om hen heen. Ik wil hen inspireren, blij maken of even laten wegdromen. Ik hoop dat mijn producten een beetje liefde brengen bij iedereen die het nodig heeft.

De Vintage Flavour collectie bestaat uit postkaarten, wenskaarten, verjaardagskalenders, cadeaulabels, adresstickers, art prints en stickervellen. Allemaal ontworpen in dezelfde mooie vintage stijl. Ook zijn er mooie notitieblokken die ook goed als briefpapier te gebruiken zijn. Erg leuk in combinatie met een bijpassende adressticker op de envelop.

Bohemian nature
De nieuwe Bohemian nature collectie van Love, Sam sluit perfect aan op de bohemian lifestyle trend. Met een combinatie van waterverf, natuurtekeningen, mooie teksten en luxe goudfolie ontstaat de echte bohemian sfeer die nu zo populair is. De Bohemian nature collectie bestaat uit wenskaarten, cadeaulabels, sluitzegels en adresstickers, aangevuld met prachtige sleutelhangers en sieraden in dezelfde stijl. Versier een cadeau met een mooi cadeaulabel, plak de envelop van een wenskaart dicht met een bijpassende sluitzegel. Met deze nieuwe collectie ben je helemaal in stijl.

Over Love, Sam
Ontwerpster Sam Loman heeft als doel om iets te maken dat speciaal is, dat ervoor zorgt dat mensen kijken naar de kleine dingen om hen heen of dat ervoor zorgt dat je even kunt wegdromen. Met de nieuwe Bohemian Nature en Vintage Flavour collectie is dat doel bereikt. Bij alles wat Sam maakt staat haar filosofie centraal: zet alles eens een tandje lager, denk aan de dag van gisteren, geniet van dit moment en wees niet bang om groots te dromen, want op een dag komen je dromen uit! Bekijk de gehele collecties op www.love-sam.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.