PERSBERICHT – Little Elephant lanceert Sweethearts collectie: lieve geluks-pins met bijzondere betekenis

Sweethearts collectie - gelukspins - littleelephant.nlSoms wil je iemand een hart onder de riem steken, geluk wensen of juist laten weten dat je trots op haar bent. Speciaal voor dit soort momenten lanceert Little Elephant de Sweethearts collectie: een serie mooi vormgegeven gelukshartjes met een bijzondere betekenis.

De gelukshartjes zijn niet alleen heel speciaal, ze zien er ook nog eens erg leuk uit. De pins met sprankelende glitters bezorgt de ontvanger instant een blij gevoel. Leuk om cadeau te geven aan je hartsvriendin, iemand die wel een oppepper kan gebruiken of als geluksbrenger voor een examen, rijbewijs of belangrijke sportwedstrijd.

Vele toepassingen
De goudkleurige pins zijn op verschillende manieren te gebruiken. Speld er een aantal op je tas of jasje voor een positieve reminder aan de leuke dingen in het leven of geef een geluks-hartje cadeau aan iemand die het nodig heeft. Elke kleur hart heeft een eigen betekenis. Zo staat het witte hartje voor dromen, intuïtie en wensen. Het zwarte hartje staat voor kracht en het groene hartje staat voor gezondheid en geluk.

Eigen ontwerp
De Sweethearts collectie is een eigen ontwerp van Little Elephant. Dankzij namen als ‘Hapiness Geel’, ‘Love Roze’ en ‘Balance Blauw’ is er voor elke gelegenheid een passend speldje verkrijgbaar. De hartjes uit de Sweethearts collectie zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen voor € 8,95 per stuk. Ze worden mooi verpakt geleverd met een bijpassende aquarel kaart.

Over Little Elephant
De sieraden van eigenaresse Leonie van Zonneveld zijn zowel stoer als vrouwelijk en hebben vaak een bijzondere boodschap. Vaak zijn het de kleine dingen die het leven mooi maken en die je het liefste altijd bijblijven. Om deze momenten voor altijd te vangen ontwerpt Leonie sieraden en andere reminders, die je helpen mooie herinneringen te koesteren en je steun te geven op de momenten dat je dit goed kunt gebruiken. Zoals de Loving Letterskettingen, waarmee je liefdes altijd dichtbij draagt, de Happiness-kits voor een portie geluk of de Morsecode armbanden met powerquotes. Sieraden worden met aandacht en liefde ontworpen en feestelijk verpakt. Als cadeautje voor een ander of gewoon voor jezelf. Bekijk de complete collectie op www.littleelephant.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.