PERSBERICHT – Lintjeswinkel brengt lint waar je ook in het donker van kunt genieten

Glow in Dark Lint - LintjeswinkelLintjeswinkel.nl heeft het allerleukste lint in de meest uiteenlopende motieven en vrolijke kleuren. Ideaal om cadeautjes er extra feestelijk uit te laten zien, maar ook perfect om bijvoorbeeld een sleutelhanger van te maken of ter verwerking in kleding. Of gebruik het lint ter decoratie bij een verjaardag, geboorte, Kerst of huwelijk. Eindeloos bruikbaar dus! En met het nieuwe glow-in-the-dark lint komen hier tal van toepassingen bij en kun je ook genieten in het donker!

Glow in the dark
Lintjeswinkel introduceert glow-in-the-dark lint, waarmee je een feestje in het donker creëert! Vooral kinderen zijn gek op het speciale effect dat lichtgevend lint heeft. Pak hun cadeautjes ermee in en laat ze even in het pikkedonker kijken naar het toverachtige licht. Succes gegarandeerd! Of wat dacht je van decoratie bij een feest of bruiloft of als versiering in de kerstboom. Het gloeiende lint zal een prachtig effect hebben in het donker.

Naast het leuke en magische effect dat het glow-in-the-dark lint heeft, is het ook nog eens enorm praktisch. Ga jij graag ’s avonds nog een rondje hardlopen of wandelen met de hond? Bevestig het lint aan je kleding, fiets, tas of aan de halsband van de hond en het lint zal ervoor zorgen dat je beter zichtbaar bent in het verkeer. Ideaal!

Hoe het werkt
De linten zijn bedrukt met een speciale inkt die licht absorbeert. Doe je het licht uit, dan zie je in het donker het licht nog steeds schijnen. Het effect kan tot wel een kwartier aanhouden. Het lichtgevende lint is per meter verkrijgbaar op www.lintjeswinkel.nl en per rol (van 25 yard/22 meter) op www.lintjeswinkel-xl.nl. Het glow-in-the-dark lint is zowel in satijnlint als in grosgrain lint (ripsband) verkrijgbaar en het lint is 10 mm breed. De prijs per meter is € 0,85 (incl. BTW). De prijs per rol is € 7,50 (excl. BTW).

Over Lintjeswinkel
Lintjeswinkel biedt, anders dan de naam doet vermoeden, niet alleen lint aan, maar ook strikjes, applicaties, roosjes, koord en kant. Voor bestellingen van € 25 of meer, betaal je geen verzendkosten. En kijk ook eens op www.pompomz.nl, het zusje van Lintjeswinkel. Daar vind je trendy pom poms, honeycomb ballen en waaiers die heel leuk zijn ter decoratie van bijvoorbeeld de babykamer of een feestje.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.