PERSBERICHT – Lifestylemerk Zoedt lanceert nieuwe collectie woonaccessoires en stationary

Zoedt stationary - cadeaulabels en stickersVoor nieuwe vrienden en vaste fans heeft Zoedt goed nieuws:  in de nieuwe collectie vind je nieuwe woonaccessoire én stationary. Het merk heeft nog meer toffe posters, hippe en handige kalenders, cadeaustickers en cadeaulabels in het assortiment opgenomen.

Rake woorden!
De drijvende krachten achter Zoedt, Ellen en Cindy, hebben wederom de leukste producten ontworpen. Ze lanceren onder meer negen nieuwe posters met zwart/wit-teksten. Opvallend zijn de tekst/fotocomposities, waarbij de poster met zebraprint hun persoonlijke favoriet is. Voor iedereen die wel van een krachtige tekst met een knipoog houdt (I am keeping you of You. Me. Bed. Now.), is de postercollectie van Zoedt een perfecte plek om eens rond te neuzen. Iedere kamer in huis, tot het kleinste kamertje aan toe (Shit happens), kan de woorden van Zoedt wel gebruiken.

Niets meer vergeten
Dankzij Zoedt wordt je in stijl herinnerd aan alle verjaardagen. De verjaardagskalender vol eigen teksten is een geweldig cadeautje om te geven én te krijgen. Het succes van de kalender is uitgebreid met de komst van een maandkalender op A3-formaat. Handig voor al je afspraken! De vakken zijn grachtenpandjes: waardoor de kalender een leuk en speels uiterlijk heeft.

Inpakken maar!
Omdat cadeautjes uitpakken bijna net zo leuk is als cadeautjes krijgen, heeft Zoedt zich gestort op cadeaustickers en cadeaulabels. Met deze vrolijke eyecatchers geef je dat ene pakje nét even een persoonlijke touch. Van ‘sealed with a kiss’ tot ‘enjoy it’. Voor elke gelegenheid is er wel een leuk cadeaulabel of gave cadeausticker te vinden.

In stores now
De nieuwe collectie is vanaf nu verkrijgbaar via Zoedt.nl of de verkooppunten. Zoedt is een jong merk in woonaccessoires en stationary, opgericht door Cindy Noordman en Ellen Modderkolk. Sinds de start eind 2013 is het merk sterk gegroeid. Zoedt wordt verkocht in een eigen webshop en in zo’n 50 verkooppunten. De stijl van Zoedt is basic, eigenzinnig en met lef.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.