PERSBERICHT – Liefde voor handgemaakte ontwerpen, materialen en papierwaren komt samen bij Indie-Ish

Lamp boot sail away kraft - DIY pakket - Indie-ishVan je huis een echt thuis maken doe je met mooie accessoires die echt bij je passen. Indie-Ish maakt dit mogelijk met een grote collectie stijlvolle woonaccessoires, papierwaren en kinderproducten. Naast het eigen label vind je er bekende merken, maar ook bijzondere merken die nog relatief onbekend zijn in Nederland. Accessoires waarmee je je eigen stijl kunt neerzetten, waarmee je elke kamer helemaal afmaakt.

Style de kinderkamer
Het stylen van de kinderkamer is voor vele een leuke bezigheid, maar smaken verschillen en trends veranderen. Het is daarom vaak slim om de basis van de kinderkamer neutraal te houden, zodat je door middel van accessoires de gewenste sfeer kunt creëren. Maak de kamer af met een lief nachtlampje of een gave art print aan de muur. Nieuw zijn de prachtige houten dieren mobielen van Fréya, waar Indie-ish vooralsnog de enige aanbieder van is in Nederland. Of wat dacht je een van de vele soorten koffertjes met vrolijke prints. Ideaal om rondslingerend speelgoed in te bewaren!

Eten wordt een feest!
Is (gezond) eten thuis een drama en werken de kinderen niet mee? Misschien is het nieuwe bamboe kinderservies van Engelpunt een oplossing. Geweldig voor de kinderen én voor jezelf, want eten wordt zo nog een feest voor de kleintjes! Het servies is volledig  gemaakt van afbreekbaar bamboe wat het direct tot een origineel en verantwoord kraamcadeau maakt. Voor onderweg zijn er brooddozen en drinkflessen met leuke prints verkrijgbaar. Allemaal milieuvriendelijk en ideaal voor school of een dagje uit.

Woonaccessoires en papierwaren
Van geweldige hanglampen en kaarten tot posters en houtprints. Indie-ish heeft genoeg accessoires om het in huis gezellig te maken. De woonkettingen zijn een geweldige eyecatcher en volledig te personaliseren. Ze bestaan uit kralen die geregen zijn op een stevig waxkoord. Aan de papierklemmen kun je vervolgens kaarten en illustraties bevestigen zodat je een compleet eigen look creëert. En zoek je nog een mooie masking tape om een poster / kaart mee op te hangen? Kijk dan eens bij het uitgebreide assortiment aan papierwaren.

Eigen collectie
Naast de diverse merken heeft Indie-Ish.nl ook een eigen collectie, met onder andere woonaccessoires en kinderproducten. Denk aan hippe muziekdoosjes, kinderbroekjes, gehaakte rammelaars, speenkoorden en kinderposters. Alles in hippe, stijlvolle uitvoeringen waardoor deze producten het ook als (kraam)cadeautje erg goed doen.

Over Indie-Ish
www.indie-ish.nl is de webshop van Marieke Ooms. Haar liefde voor handgemaakte ontwerpen, materialen en papierwaren komen hier samen. Marieke speurt het internet en diverse markten af naar unieke producten en ontwerpt en maakt daarnaast zelf producten onder eigen label. De producten hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn geïnspireerd door de natuur, gemaakt van natuurlijke materialen en/of gecreëerd met oog voor natuur en milieu. Sinds november 2014 heeft Marieke ook een Concept Store in Dordrecht waar het gehele assortiment van de webwinkel en producten van lokale ontwerpers verkocht worden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.