PERSBERICHT – Leg alle mooie momenten van 2019 vast in het Jaarboek van Studio Ins & Outs

Leg alle mooie momenten van 2019 vast in het Jaarboek van Studio Ins & Outs12 maanden, elke maand een mooi moment… En wat vliegt zo’n jaar voorbij! Met het Jaarboek van Studio Ins & Outs leg je gedurende een jaar jouw mooiste herinneringen vast. Bewaar de mooiste quotes, foto’s, tripjes en lijstjes in dit handige invulboek. Erg leuk als aandenken voor later!

Herinneringen voor later
Met dit jaarboek houd je alle speciale momenten, de leukste foto’s en mooiste quotes bij over een periode van 12 maanden. Daarnaast biedt het boek ruimte voor leuke lijstjes om later af te vinken. Elke maand heeft meer dan genoeg ruimte voor foto’s. Zo maak je van het invulboek een complete herinnering voor later.

Bewaar al je mooie momenten
Je kunt op elk moment van het jaar starten met dit boek en hoeft dus niet tot 1 januari te wachten met mooie herinneringen verzamelen. Handig! En dankzij de wire-o binding heeft het boek voldoende ruimte om dikker te worden door de foto’s die je erin plakt. Leuk om later weer doorheen te bladeren en samen herinneringen op te halen.

Irene van Zuthem, eigenaresse en bedenker van dit unieke concept vertelt: “Elk jaar spreek ik het wel een keer uit: wat vliegt dit jaar voorbij! Tegen het einde van het jaar haal je herinneringen op en kijk je vooruit naar het nieuwe jaar. Dankzij mijn Jaarboek kan ik nu op een eenvoudige manier alle leuke momenten vastleggen. We bladeren hier thuis regelmatig door het boek om terug te kijken op een fantastisch 2018! Alle hoogte- en dieptepunten hebben een plekje gekregen. Zo heb ik het gevoel bewuster te leven en meer stil te staan bij wat we samen meemaken.”

Trendy ontwerp
Het jaarboek is geschikt voor gezinnen met en zonder kinderen. De boeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: donkerblauw, roze, lichtblauw, mintgroen, zwart en okergeel. Het binnenwerk van de boeken is zwart-wit en gemaakt van zwaar papier waar je goed op kunt schrijven, ook met stiften. Laat er al je creativiteit op los of houd het lekker simpel! De 80 pagina’s bieden genoeg ruimte voor alle mooie momenten gedurende een jaar. Elk boek heeft een extra dikke cover met een luxe, matte uitstraling. De boeken zijn verkrijgbaar vierkante vorm (21 x 21 cm) voor € 26,95. Optioneel is tegen meerprijs een handig sluitelastiek mee te bestellen.

Over Studio Ins & Outs
Studio Ins & Outs helpt je bij het vastleggen van alle mooie momenten in het leven, met of zonder kids! De uitgebreide collectie invulboeken zorgt ervoor dat jij alle mooie momenten vast kan leggen. Op een moderne manier! In de webshop vind je naast de invulboeken ook leuke bijpassende stationery zoals washi tapes, stickers en kaartjes. Allemaal zelf ontworpen door eigenaresse Irene. Bekijk de hele collectie op www.studioinsenouts.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.