PERSBERICHT – Lees en schrijf jezelf positief met het nieuwe boek van Just Be You

Paperback Gedachten en Mooie Momenten - Just Be YouMarian Palsgraaf, eigenaresse van het online magazine Just Be You, lanceert een Gedachten & Mooie Momenten boek. Just Be You inspireert en motiveert al jaren vele mensen. Het brengt informatie, artikelen en tips voor een bewuste en positieve levensstijl. Het boek is een aanvulling op de informatie en cursussen die je op Just Be You kunt terugvinden. Het is bedoeld om je positieve gedachten op te schrijven en daarnaast te lezen hoe je op toegankelijke wijze naar een opgewektere mindset toeleeft.

Van negatief naar positief
Marian Palsgraaf, eigenaresse van Just Be You: “Zelf ben ik na het overlijden van mijn moeder begonnen met een positiviteitsdagboek. Mijn moeder was enorm negatief en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik zo niet dood wilde gaan. Je onthoudt negativiteit veel langer dan positiviteit. Dit is mijn allereerste stap geweest naar een persoonlijke ontwikkeling en het opzetten van de website. Ik vind het dan ook super dat het eerste boek van Just Be You nu een feit is!

Hoe het ontstond…
De reden dat ik aan het momentenboek ben begonnen, is dat ik zoveel mooie berichten krijg op mijn Facebook pagina. Voor mij is het een eerste stap naar meer zelfvertrouwen geweest. Het houden van mezelf is begonnen met het opschrijven van positieve dingen. Met een positieve mindset  bereik je zoveel meer. Die bewustwording maakt dat je kunt accepteren of veranderen”, aldus Marian. Het momentenboek is een boek om te lezen, bewust te worden, geïnspireerd te raken en uiteraard om in te schrijven.

Verkoopinformatie
Het Gedachten & Mooie Momenten boek verschijnt op 15 juni 2016. Het is een hardcover boek en heeft een verkoopprijs van € 14,95. Het boek is uitgevoerd in full colour, telt 154 pagina’s en bevat een leeslint. Het boek Gedachten & Mooie Momenten kan t/m 1 juli zonder verzendkosten worden besteld via de website van Just Be You. Binnenkort zal het boek ook via Bol.com verkrijgbaar zijn.

Just be You
Marian Palsgraaf startte haar online feelgood magazine nadat zij besloot om, na een jeugd vol negativiteit en verdriet, opnieuw te starten en haar dromen waar te maken. In de diverse cursussen en workshops die zij aanbiedt op www.justbeyou.nl, maar ook op haar blog en in de nieuwsbrief, vertelt zij hoe zij dit heeft gedaan. Ook deelt ze inspirerende verhalen van lezers en cursisten. Het Just Be You feelgood magazine is gratis en helpt je na te denken over het leven om zo meer balans te vinden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.